Foto: Damir Dervišagić

Folk zvezda će odrešiti kesu za punoletstvo sina

VESELO PUNOLETSTVO: Brena će za Viktorov 18. rođendan iskeširati 100.000 evra!

Ima se, može se: Pevačica i njen suprug Boba Živojinović pripremaju gala slavlje u beogradskom hotelu za 300 zvanica, a nasledniku će pokloniti skupoceni automobil

Stars
> 00:00h

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović pripremaju gala proslavu punoletstva mlađeg sina Viktora i za to planiraju da iskeširaju čak 100.000 evra, saznaje Kurir! Slavlje u beogradskom hotelu „Kraun plaza“ koštaće pevačicu i bivšeg tenisera oko 30.000 evra, a svom nasledniku za 18. rođendan, koji će proslaviti 30. marta, žele da poklone automobil, za koji planiraju da izdvoje još oko 70.000 evra.

Pevaće i buduća snajka Na zabavu će pozvati oko 300 zvanica, među kojima će se naći mnoga značajna imena iz sveta estrade, politike, ekonomije i sporta. Brena i Boba će se potruditi da ispune i sve muzičke želje svog mezimca, pa će goste uveseljavati njihova buduća snajka Aleksandra Prijović, koja je u vezi s pevačicinim pastorkom Filipom. Pored nje, pevaće i Rada Manojlović, Darko Lazić, Predrag Živković Tozovac, Aca Lukas, Ana Bekuta i mnogi drugi. Orkestar Ace Sofronijevića pratiće pevače cele večeri, dok će trubači biti zaduženi da u kasnim satima atmosferu dovedu do usijanja. - Brena i Boba su se već dogovorili da se te večeri služi samo najbolja hrana i piće, a torta će biti ogromna. Porodici je najvažnije da sve prođe kako treba i da slavljenik bude zadovoljan, kako zabavom tako i automobilom koji planiraju da mu daruju. Još nisu odabrali model, a dvoume se između BMW X6 ili „rendž rovera“ - kaže dobro obavešten izvor. Tim povodom pozvali smo Viktora, koji je ovo potvrdio.

Oni će uveseljavati goste... Aleksandra Prijović, Darko Lazić, Aca Lukas...

Nezaboravna žurka - Pripreme za moje punoletstvo su u toku. Biće to nezaboravna žurka. Slaviću s porodicom i prijateljima. Mami je važno da sve bude na vrhunskom nivou i zato ništa ne prepušta slučaju. Sigurno je to da ćemo se svi lepo zabaviti. Nema potrebe da se oko toga pravi senzacija - poručio je najmlađi Živojinović.Pokušali smo da kontaktiramo i sa Brenom i Bobom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Bez zmije u džepu I CECA SLAVILA U HOTELU, SINU POKLONILA SAT Krajem 2014. Ceca Ražnatović je organizovala sličnu proslavu za punoletstvo sina Veljka. Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati, a folk zvezda je tada okupila kolege s estrade i politički vrh Srbije. Veljko je za punoletstvo od majke dobio ručni sat koji je pripadao njegovom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, a koji vredi čak 120.000 evra.