Foto: Prinscrin Youtube

UVERITE SE SAMI

(VIDEO) Posuo je limun biberom: Razlog? Odličan! I vi ćete isto da uradite!

Ovih 6 korisnih saveta će vam i više nego dobro doći i ubrzaće vam ozdravljenje u sezoni gripa i prehlada

Život
> 00:00h

Sezona je prehlada i gripa, a ovih 6 korisnih saveta će vam i više nego dobro doći i ubrzaće vam ozdravljenje! 1. Upala grla U čaj umesto šećera dodaje malo meda i limuna. Delotvorno može da bude i jabukovo sirće, koje sprečava razvoj bakterija, prenosi Stil. 2. Kašalj Isecite četvrtinu limuna, posolite i zabiberite. Zatim isisajte limun da biste olakašali kašalj. 3. Zapušen nos Pijte dosta tečnosti, jer ćete tako da razredite sluz i sprečiti sinuse da se začepe. Takođe, probajte i sa vežbanjem, koje može da vam pomogne da se otpuši nos.

4. Glavobolja Magnezijum u bademima može da ublaži glavobolju. 5. Curenje nosa U 2 čaše destilovane tople vode dodajte pola kašičice soli. Pipetom izvadite rastvor, zabacite glavu i ovu mešavinu stavite u nozdrve. Ponovite ukoliko je potrebno. 6. Groznica Pre odlaska na spavanje potopite pamučne čarape u hladnu vodu. Zagrejte noge u toploj kupki, a zatim obucite hladne čarape. Preko njih navucite suve vunene čarape. Zahvaljujući tome što je cirkulacija ubrzana, osetićete olakšanje kada je groznica u pitanju. Pazite da su vam noge pokrivene tokom cele noći.

Pročitatje još na portalu Stil: Uzmite sodu bikarbonu i aluminijumsku foliju: Dobićete holivudski osmeh za sat Naučnici dokazali: Soda bikarbona nam može spasti život, ali samo ako je ovako
Seks koji garantuje da ćete dobiti sina: Tehnike koje nikad nisu zakazale! Zbog osvete bivšem dečku šeta skoro gola: Hoće da mu pokaže šta je izgubio! (FOTO) Kad štitna žlezda zakaže: Žene, ako primetite ove simptome, hitno idite kod lekara!