Foto: Facebook

Lančani sudar na putu kod Novog Miloševa

SMRT U MAGLI: Instruktor vožnje pošao kod devojke i poginuo u sudaru

Predrag Isakov (32) iz Novog Miloševa stradao kad je na njegov „seat“ po gustoj magli direktno naleteo „fijat“. U udesu učestvovali još jedan automobil i vozilo Hitne pomoći

Crna Hronika
> 00:00h

Predrag Isakov (32), instruktor vožnje iz Novog Miloševa, poginuo je u sudaru četiri automobila na putu između tog sela i Novog Bečeja. Isakov je preminuo na licu mesta, dok je vozač „fijata“ star 45 godina iz Kikinde, koji ga je direktno udario, zadobio teške povrede. Nesreća se dogodila oko 19 časova u delu atara koji meštani zovu Crna bara, tri kilometra od Novog Miloševa. Slaba vidljivost - Na Isakova koji je vozio „seat“ naleteo je „fijat“ iz suprotnog pravca, koji je po gustoj magli preticao dva vozila. Nakon direktnog sudara na njih su naleteli još jedan automobil i sanitetsko vozilo. Na licu mesta poginuo je Isakov, koji je instruktor vožnje kikindske auto-škole „Kijo“ - kaže izvor iz istrage. Aleksandar Isakov, stric stradalog, kaže da je Predrag u petak uveče krenuo u Novi Sad kod devojke. - Predrag se vratio s posla kući i presvukao se. Majka Verica ga je ispratila ne sluteći šta će se desiti. Inače, vikende je provodio kod devojke - kaže stric poginulog instruktora. On napominje da se na toj deonici dogodilo nekoliko teških saobraćajnih nesreća. - Nekoliko mojih prijatelja i rođaka stradalo je baš put između Novog Miloševa i Novog Bečeja. Pamtim bar deset udesa s fatalnim ishodom - rekao je Isakov. Omiljeni učitelj Zoran Rosić, vlasnik auto-škole „Kijo“, kaže da je Predrag šest godina radio kod njega. - Na Predragov „seat“ je iz suprotnog pravca naleteo automobil koji je preticao dva vozila, od kojih je jedno bilo vozilo Hitne službe. Sanitet je pacijenta trasportovao kući s dijalize. Vraćajući se u svoju traku, vozač je uhvatio bankinu, trgnuo volan ulevo i naleteo direktno na Predragov auto - priča Rosić i dodaje: - Predrag je bio izuzetan čovek i profesionalac. Naši kandidati s oduševljenjem su prihvatali da ih baš on obučava. Bio mi je poput sina. Ne mogu da poverujem da je ovo istina.

(S. U.)

Muk i neverica BRAT DOLAZI IZ NEMAČKE U porodičnoj kući nastradalog instruktora muk, tišina i neverica. Najteže je majci Verici i ocu Svetozaru. Sa suzama u očima očekivali su dolazak Predragovog starijeg brata Nenada, koji živi u Nemačkoj. Na večni počinak Predrag Isakov biće ispraćen u nedelju u 14 sati.