Foto: Profimedia

Seksepilna plavuša ponovo mami uzdahe

BOMBA: Kakve lopte ima Kaniđina ćerka!

Ćerka legendarnog argentinskog fudbalera na radost fanova učestvovaće u španskom „Velikom bratu“

Fudbal
> 21:04h

Seksepilnom pojavom Šarlota Kaniđa (23) ponovo je digla na noge Latinsku Ameriku, ali i Španiju. Ćerka nekada slavnog argentinskog fudbalera Klaudija Kaniđe i bivše manekenke Marijane Nanis prihvatila je ponudu jedne španske televizije da postane učesnik „Velikog brata“. Od oca je nasledila odlučnost i avanturistički duh, a od majke lepotu i glamuroznost.

Žari i pali... Šarlota Kaniđa

Argentinki bujnih grudi ovo neće biti vatreno krštenje u rijaliti programu, pošto je pre nekoliko godina učestvovala u italijanskoj verziji „Survajvera“. Prilikom ulaska u rijaliti, Šarlota Kaniđa predstavljena je kao „veliki fan Lea Mesija“, zavisnik od kupovine i osoba koja uživa u luksuzu. Za sebe je rekla da najviše voli da se kupa u šampanjcu.

Ponosan na ćerku... Klaudio Kaniđa

Kako pišu španski mediji, plavokosa Šarlota Kaniđa iskoristiće boravak na televiziji da javnosti predstavi svoje nove silikonske grudi, obima 130 cm! Ona je i do sada rado koristila estetsku hirurgiju, pa je radila korekcije na određenim delovima tela. Poslednjih godina Šarlota je privlačila pažnju javnosti svojom pojavom i golišavim fotografijama. Jednom prilikom otkrila je kakav momak bi mogao da osvoji njeno srce. - Više me privlače Italijani ili Argentinci od Španaca. Plavušani s kratkom kosom. Da budu kao ja (smeh), da su iz dobre porodice i da su uvek dobro obučeni. To je najvažnije. Inače nemaju šanse. Čak i da se pojave u crvenom „ferariju“ - istakla je prsata Argentinka.

Ljutica TATA NEKAD PRAVI SCENE Šarlota Kaniđa ponosno ističe da ima odličan odnos sa ocem i majkom. - Tata i mama meni i braći daju slobodu da radimo ono što volimo. Otac zna ponekad da napravi neku scenu kad izađem s prijateljima ili vidi neku moju fotografiju u novinama. Majka je tu da ga smiri i ona mi najviše pomaže oko oblačenja, ali i kako da se postavim u javnosti - otkrila je Šarlota.

Roditelji nisu znali POSLE ROĐENDANA NA OPERACIJU Miljenica slavnog fudbalera Klaudija otkrila je kako se odlučila pre nekoliko godina da koriguje grudi, nos i usne: - Nisam bila zadovoljna svojim izgledom. Znala sam da su mi roditelji ostavili novac. Samo dan posle 18. rođendana otišla sam u banku, podigla novac i otišla u jednu privatnu kliniku. Uradila sam grudi, usne i nos.