Foto: Marina Lopičić, Facebo

Razotkriveni

SNEKI DAKI UVEK U TRENDU: Evo kako je smuvala 20 godina mlađeg studenta!

Dakićeva pre četiri meseca započela vezu s budućim glumcem Dušanom Momčilovićem

Stars
> 00:00h

Snežana Dakić (46) živi punim plućima otkako se razvela od Vladimira Mikića (49), sa kojim ima ćerku Lauru (9), pa se priklonila trendu koji slede mnoge poznate dame i smuvala mlađeg frajera. U pitanju je student glume Dušan Momčilović (25), sa kojim je pre četiri meseca započela vezu. Njih dvoje su do sada to krili, a možda bi Dakićkina ljubav ostala tajna da je nije uslikao Kurirov paparaco kako u kasne sate šeta sa svojim izabranikom. - Snežana i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a razlika u godinama ih nije sprečila da započnu vezu. Uglavnom su se viđali na mestima na kojima nije postojala opasnost da ih neko može raskrinkati, a kad su posećivali restorane, nisu razmenjivali nežnosti - priča naš sagovornik. On kaže da je voditeljka konačno srećna i ispunjena. - Dušan je jedan fin i kulturan dečko i prema Snežani se ponaša kao pravi džentlmen. Studirao je prava, a nedavno je odlučio da ostvari svoje snove pa je upisao i glumu. Trenutno je student u klasi profesorke Vide Ognjenović, a iz hobija vozi sportske avione. Ima i svoj privatni posao, a voditeljka ga u svemu podržava - završava naš izvor. Ovim povodom pozvali smo Dakićevu, koja nije htela da priča o novoj ljubavi. - Svoj ljubavni život ne želim da komentarišem niti bih od toga pravila medijsku kampanju. Ali ponosno vam najavljujem da danas od podne startuje moj novi poslovni projekat - ženska televizija. Emisija koja počinje u 18.30 zove se „Ko o čemu“. Kontaktirali smo i s Momčilovićem, ali smo ga zatekli u nezgodnom trenutku. Bio je u letelici. - Ništa vas ne čujem, u helikopteru sam. Javiću vam se kasnije - rekao nam je Dušan, ali se posle nije javljao na telefon.

Igra sudbine I BIVŠI MUŽ ŠETA MLAĐU I bivši muž Snežane Dakić ima mlađu devojku. On je već duže vreme u vezi s Jovanom, zbog koje se i razveo od poznate voditeljke. Igrom slučaja i ona je od Mikića mlađa 21 godinu, baš kao što je i Dušan od Snežane.

Kuguarke sa srpske estrade prava ljubav godine ne broji NJIMA SE PILETINA ZA PRSTE LEPI Sve je više poznatih žena koje su u vezi s mlađim muškarcima. Ceca Ražnatović je već godinu dana u ljubavi sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem. Vesna Zmijanac bila je u vezi s građevinskim preduzetnikom Željkom Rstićem, koji je od nje mlađi 14 godina. Verica Rakočević je starija od muža Veljka Kuzmančevića čak 35 godine, a njena ćerka Elena od svog partnera Jugoslava Karića sedam, baš kolika je razlika između Jelene Karleuše i Duška Tošića. Goca Tržan se udala za 14 godina mlađeg Rašu, a Anabela je od svog supruga Andreja starija 11 godina.