Foto: Dragana Udovičić

Bivši ministar sa pevačica prešao na dizajnerku

VOLI I DIZAJNERKE: Milutin Mrkonjić navalio na Suzanu Perić

Milutin Mrkonjić, čim je video modnu kreatorku, koju je upoznao preko svoje partnerke Ane Bekute, počeo da je ljubi

Stars
> 00:00h

Milutin Mrkonjić ne može da odoli lepoj ženi, pa čim je vidi, on naskoči na nju. Bivši ministar se bez ikakvog stida ljubi s drugim damama čak i kad je njegova partnerka Ana Bekuta u blizini. Tako je bilo i nedavno, kada je na otvaranju jednog frizerskog salona sreo dizajnerku Suzanu Perić. Bivši političar, koji je preko svoje drage ušao u estradni svet i između ostalih upoznao i Perićku, sočno je poljubio dizajnerku prilikom pozdrava.

Bekuta je za to vreme bila u toaletu, gde je popravljala šminku, a i da je videla Mrku u akciji, sigurno ne bi reagovala jer već je navikla na takve njegove ispade. Pevačici ponašanje njenog izabranika ne smeta, pa i ne reaguje kada je prisan s drugima, što se često dešava i u njenom prisustvu.

Inače, Suzana nije bila sama, ona je u trenutku kad joj je prišao Mrka razgovarala sa biznismenom Milom Đuraškovićem, ali Mrkonjića nije bilo briga za to. On ju je zagrlio i poljubio. Usput joj je udeljivao komplimente na račun izgleda, dok se ona sve vreme smeškala. Nakon pet minuta, Mrka je nešto šapnuo kreatorki i otišao da sačeka svoju dragu iz toaleta.

Ženskaroš političar se sa svim damama srdačno pozdravlja LJUBI, LJUBI, AL‘ GLAVU NE GUBI Milutin Mrkonjić uvek ide s Anom na estradna dešavanja, pa tako često ima priliku da bude u blizini pevačica, koje uvek srdačno pozdravi i poljubi. Na promociji kod Željka Joksimovića pokazao je da je blizak s Romanom Panić, koju je tada uhvatio za ruku i smestio je tik do sebe, na Bekutino mesto. Romani je bilo zabavno u društvu bivšeg ministra, pa su nazdravljali šampanjcem, a u jednom momentu ga je i mazila po licu. Kada je Panićka otišla, Bekuta je sela u Mrkino krilo kako mu više nijedna žena ne bi prišla. Pre toga, Mrka je snimanju jedne „Grandove“ emisije ljubio i Cakanu, a na snimanju novogodišnjeg programa televizije DM sat cmakao je Suzanu Jovanović, Minu Kostić i Anu Sević.