Foto: Printskrin Fb Video

Lukas i dalje živi

(VIDEO) POTRESNO: Srce preminulog sina donirala je devojčici,evo kako je izgledao njihov prvi susret

Tragična smrt dečaka iz Kalifornije bila je spas za jednu devojčicu iz Arizone jer joj je donirano njegovo srce, a onda su se njihove majke srele...

Žena
> 01:38h

Naime, sve je počeo kada je Heter Klars svog sedmomesečnog sina Lukasa ostavila sa dadiljom u koju je imala puno poverenje. Ali nije baš sve bilo tako, dečaka je zlostavljao dadiljin momak a onda je i zadobio povrede od kojih he preminuo. Ta tragedija ove porodice bila je nada za drugu porodicu.

Lukas je preminuo 2013. godine a njegova majka je odlučila da donira njegove organe kako bi spasila drugu decu. Jedna od te dece je Džordan Drejk koja je većinu života provela u bolnici zbog teških oštećenja srca.

"Jako mi je teško da govorim o tome, nisam mogla da zamislim da će jedna majka misliti na drugu porodicu dok bude tugovala za svojim detetom", rekla je njena majka.

Lukas danas živi u Džordan u kojoj se nalazi njegovo srce. bilo je to čudo zbog kog devojčica i danas živi.

Emotivni trenutak u kom majka prvi put čuje kako kuca srce njenog preminulog dečaka, rasplakalo je svet. Obe majke su rekle kako nikada neće zaboraviti ovaj dan. Pogledajte kako je izgledao susret: