Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ide mu

KOD ADILA NEMA KRIZE: Maksutović za auto iskeširao 70.000 €

Adil Maksutović godinama radi punom parom, pa je rešio sebe da nagradi novim automobilom, vrednim ni manje ni više nego 70.000 evra.

Stars
> 00:00h

Adil je poznat kao neko ko sav novac od honorara ulaže u pesme i spotove, kao i u nekretnine i skupocene automobile, što bi naš narod rekao - “ima se, može se”. "Adil je dečko koji isključivo živi od pevanja. Poslednjih nekoliko godina ima dosta nastupa i posla mu ne manjka, tako da sebi može da priušti taj luksuz da čak i odbije poneku tezgu. Cene njegovih nastupa su među najvišima na estradi, a gazde diskoteka i kafana se otimaju oko njega jer ga publika mnogo voli, pa ne pitaju koliko košta. On je neko ko nema poroka, ne pije i ne puši, tako da novac na to ne troši, takođe, retko izlazi, jer mu je noćnog života preko glave, nego novac ulaže u konkretnije stvari. On već ima nekoliko nekretnina, a nedavno je rešio da počasti sebe i obogati svoj vozni park. Želja mu je bila da poseduje “audi A8” jer je konforan i odličan za daleka putovanja, što je njemu najbitnije", priča nam izvor blizak pevaču.

"Adil uživa u biranju automobila i stalno je u toku koji je novi model izašao, zato nije žalio ni evro kada je kupovao automobil. Njemu je važno da auto lepo izgleda, da je udoban, i ono što mu je najbitnije - da je siguran, jer je, kao i svi pevači, vrlo često na putu. On dosta putuje na nastupe svojim kolima i voli da se u njima oseća bezbedno. Takođe, on nije neko ko će da vam se pohvali i kaže: “Kupio sam stan” ili “Kupio sam auto”, ali će uvek za takvo ulaganje počastiti prijatelje i da ne saopšti razlog zbog kojeg čašćava. Nije tip čoveka kojem su bitni statusni simboli, i to mu nije vodilja kada šopinguje, ali voli da pazari poznate brendove, bilo da je u pitanju garderoba, tehnika ili krupnija investicija", dodao je Maksutovićev prijatelj, a sam pevač nije hteo da komentariše ova saznanja.

Foto Nemanja Pančić