Foto: Facebook/screenshot

Nisu imali loše namere

NIJE VEROVALA U DUHOVE: Ono što se jedne večeri dogodilo u sobi njene ćerke potpuno ju je razuverilo

Džejd Jejts iz Australije nije verovala u duhove sve do ovog bizarnog trenutka kada je dve svetleće figurre ugledala kako lebde nad krevecem njene ćerkice Lusi.

Ludi svet
> 17:56h

Džejd je duhove ugledala na bejbi monitoru i zabeležila snimak koji je iste večeri podelila na Fejsbuku. "Večeras neću mirno spavati. Do pre pet minuta nisam verovala u duhove, a sada ih gledam u Lusinoj u sobi", napisala je Džejd.

Njeni prijatelji su objavu prihvatili vrlo ozbiljno, a više njih ju je upozorilo da napusti kuću. A jedna prijateljica je u svetlećim figurama prepoznala devojčicu i stariju gospođu. "Džejd, da li želiš li da dođem k tebi? Ovo nije zafrkancija. Ovo su duhovi sigurno, budi vrlo oprezna", napisao joj je prijatelj.

Navodni duhovi su odjednom nestali čem je Džejd ušla u sobu da se uveri da li je sve u redu s njenom ćerkicom. Majka je zaključila da je "duhove" samo uznemirila i oterala. A pojedine prijatelje ova situacija navela je na razmišljenje da, ako su se u kući pojavili entiteti s one strane sveta, sigurno nemaju loše namere.

(The Sun)