Foto: Fb/Dragan Gazivoda

Uhapšen Dragan Gazivoda

FILMSKA POTERA U PODGORICI: Vitlao repetiranim pištoljem iz auta, policija ga jedva uhvatila!

PODGORICA - Podgorička policija razoružala je i uhapsila Dragana Gazivodu (36), koga je danas, u gotovo filmskoj akciji jurilo nekoliko policijskih patrola, koje su ga sustigle na Tuškom putu.

Crna Gora
> 16:04h

Inspektorima je prijavljeno da je Gazivoda tokom vožnje automobilom, kroz prozor vitalao pištoljem, nakon čega su krenuli u potragu za njim.

Dežurni komandir je odmah motorolom pozvao sve patrole da se zapute ka Zabjelu i izdao precizna naređenja kako da ga zaustave. Ipak, kada je ugledao policijsko vozilo, koje je pokušalo da mu pripreči put, u blizini benzinske pumpe, Gazivoda se automobilom popeo na trotoar, zaobišao ih i munjevitom brzinom nastavio dalje, dok su ga zapanjeni prolaznici posmatrali. Ubrzo je na sličan način probio još jednu policijsku blokadu, a onda je iz drugih delova grada stiglo pojačanje, koje je ga je zaustavilo.

Policajci su prišli vozilu i iz njega izveli Gazivodu, kojeg su odmah pretresli i u donjem vešu mu pronašli pištolj sa metkom u cevi. Ovaj Podgoričanin je zatim priveden i zadržan u policiji.

Gazivoda u policijskim evidencijama važi za "bezbednosno interesantnu osobu", a ranije je više puta hapšen i osuđivan.

(Vijesti/CDM, Foto: Facebook/Dragan Gazo Gazivoda)