Foto: Printskrin

Bizaran sajt

HIT U VENECUELI: Skroz gole profesorke podučavaju engleski!

Na portalu Desnudando las notisijas osvanuo promo video na kojem obnažene žene pokazuju kako će izgledati onlajn učenje jezika, čiji je cilj da se učenicima održi pažnja

Ludi svet
> 00:00h

KARAKAS - Učenje nekog stranog jezika može da bude dug i mukotrpan posao, a kako bi ga olakšali, pa i ulepšali, u Venecueli su došli na ideju da časove engleskog putem interneta drže potpuno gole profesorke.

Idejni tvorci projekta „Nejked lengvidž“, što u prevodu znači „ogoljeni jezik“, koji se emituje na specijalnom internet kanalu na španskom Desnudando las Notisijasu, kažu da im je cilj da atraktivnim modelima, profesorkama stranog jezika, privuku pažnju učenika. - Jasno je da niko od zainteresovanih ljudi koji bi želeli da nauče engleski neće odoleti da gledaju u pravcu nastavnica - rekli su oni, navodeći da očekuju da će njihov novi internet kanal postići veliki uspeh.

Neobične metode u Venecueli podržao je i peruanski sajt Trome, koji je naveo da gole profesorke svakako pomeraju granice učenja jezika, što može da bude izuzetno efektno. - Tradicionalan način učenja u mnogim slučajevima nije davao zadovoljavajuće rezultate - naveli su na sajtu.

Ovako izgledaju časovi... Promo-video obišao svet

Promo video koji je objavljen na sajtu Desnudando las Notisijas prikazuje jedan primer kako bi izgledao čas engleskog s atraktivnim damama, koje na sebi nemaju ni jedan jedini komad odeće. Sve one izgledaju kao modeli, a njihovi učenici prikazani su tako da ne skidaju pogled s profesorki.

Priznat kurs GARANTOVAN SERTIFIKAT Sajt Desnudando las notisijas navodi da njihovi studenti nakon završenog kursa dobijaju sertifikat koji je cenjen u svetu. Međutim, i pored toga, nije u potpunosti jasno da li je projekat „Nejked lengvidž“ samo jedan od načina da se zabavi javnost ili je zaista u pitanju način održavanja internet kursa engleskog jezika.