Foto: Dargan Kadić, Fudbaleri, Stoj

Digla ruke

AJFONKA PORUČILA SPORTISTIMA: Fudbaleri su glupi, samo trče za loptom!

Starleta, koju je Lola ostavio jer je pokušala da se ubije zbog Stojketa, zamolila Binića da prenese igračima da su je svi razočarali

Stars
> 00:00h

Starleta Tijana Ajfon završila je s fudbalerima! Bar je to priznala u „Parovima“ tokom gostovanja slavnog fudbalera Dragiše Binića! - Nekad su fudbaleri bili važni, pametni i uspešni. Danas su glupi, ništa ne znaju, samo izlaze po splavovima da budu viđeni i jure devojke. Koji je njihov posao? Da trče za loptom? Pa koja pamet je tu potrebna? Nejasno je zbog čega je baš taj sport toliko cenjen i plaćen, kad će se svi složiti da ima daleko važnijih sportova koje treba forsirati - rekla je u jednom dahu starleta koja je gužvala postelju s mnogim fudbalerima. Binić je pokušao da odbrani fudbalere. - Nekad su čelnici klubova navijali da se igrači rano ožene, jer su tad mogli da ih kontrolišu. Tada nije bilo kao danas, igrači su mnogo vremena provodili u karantinu, ne na splavovima i u noćnim klubovima. Mogli su se videti u „Nani“ i „Tašu“. Odavno nije tako - rekao je Dragiša. Podsetimo, Tijana bila je u vezi s Lolom Smiljanićem, koji ju je na kraju ostavio jer je čuo da je pokušala da se ubije zbog Vladimira Stojkovića! - Za Stojkovića nikad nisam rekla da sam bila s njim, već samo da je lep. Zbog tih laži sam i ostala bez svog dečka - požalila se Ajfonka. Iako je prošle večeri poručila javno da će se potruditi da se pomiri s bivšim momkom fudbalerom, starleta se predomislila. - Potreban mi je divan momak, lepo vaspitan, od fudbalera pamet ne mogu da očekujem - rekla je Tijana, koja je bila u vezi i sa još nekim fudbalerima, ali se s njima nije pojavljivala u javnosti.

Zaratile ŽENE SE POLIVALE VODOM Žene u vili su ponovo zaratile. Tokom svađe za trpezarijskim stolom Ružica Veljković je sve vreme provocirala Vesnu Rivas, pa je pevačica izgubila strpljenje i polila je vodom. U sukob se umešala Miljana Kulić i polila Vesnu. - Marš, džukelo - vikala je Rivasova na Kulićevu.