Foto: Crvenazvezdafk.com

Rezervisti opravdali poverenje

POBEDA ZA KRAJ PRIPREMA: Zvezda nadigrala ruski Kuban

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas ruski Kuban iz Krasnodara 2:0 (0:0) u poslednjoj utakmici tokom pripremama na Kipru.

Fudbal
> 10:12h

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović šansu je ukazao rezervistima, a oni su opravdali poverenje.

Golove za crveno-bele postigli su Petar Orlandić u 82. i Zoran Rendulić u 88. minutu. Crvena zvezda je igrala u sledećem sastavu: Supić (Manojlović 45), Cvetković, Pavićević (M. Stojanović 70), Rendulić, Anđelković, Ristić, V. Jovanović (N. Jovanović), Babunski, Plavšić (S. Stojanović 67), Gavrić, Sikimić (Orlandić 70). Crvena zvezda je ranije danas u najjačem sastavu izgubila od Urala 2:1. Ekspedicija Crvene zvezde se uskoro vraća za Beograd gde će nastaviti pripreme za prolećni deo sezone, koji počinje 20. februara. Zvezda će na svom terenu igrati sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović zadovoljan je viđenim tokom prethodne dve nedelje. "Dve generalne probe koje smo danas imali su se pokazale kao dobre. Namerno smo čekali poslednji dan da odigramo duele sa tako jakim rivalima. Još uvek nismo 100% spremni, ali trudimo se da održavamo svežinu i mislim da ćemo do plej-ofa uđi u idealnu formu. Imali smo očajno suđenje u oba današnja meča, tako da se ne obazirem mnogo na rezultat. Bitan je način na koji smo se zalagali, a ono je bilo na dobrom nivou", zadovoljan je Grof. Zvezdin strateg smatra i da je klub obavio dobar posao u prelaznom roku. "Babunski se ozbiljno nameće za prvi tim, kao i Plavšić i Ristić. Nemam dilemu ko će započeti narednog vikenda. Edsonu je potrebno još vremena da stekne kondiciju, ali mislim da smo doveli dobrog igrača. Le Talek praktično može da trči neograničeno dugo, i vrlo brzo će i on biti potpuno spreman", rekao je Božović.