Foto: AP

Nema milosti za reprezentativca Obale Slonovače

(VIDEO) ORIJE PRECRTAN: PSŽ suspendovao igrača, koji je sramno uvredio Ibrahimovića i Blana

Čelnici Pari Sen Žermena suspendovali su Serža Orijea, koji je vređao saigrače i trenera Lorana Blana i izneo niz psovki na njihov račun.

Fudbal
> 12:34h

Orije je na internetu odgovarao na pitanja navijača, a posebno je vređao konkurenta na svojoj poziciji Gregorija van der Vila, Edinsona Kavanija, Salvatorea Sirigua, Zlatana Ibrahimovića, Lorana Blana...

"Ono što sam uradio je bilo glupo i neoprostivo. Kajem se za sve što se dogodilo. Izvinjavam se treneru i navijačima. Prihvatam sve posledice i mogu jedino da zahvalim Blanu za sve što je učinio za mene. Razočaran sam, napravio sam veliku grešku, jer je tim najvažniji. Ponavljam, stvarno mi je žao i nadam se da će svi da prihvate moje izvinjenje", rekao je fudbaler iz Obale Slonovače. To mu nije prvi incident tokom karijere, pošto je ranije na društvenim mrežama vređao jednog sudiju. Orije je suspendovan do daljeg, a saopšteno mu je da se ne mora pojavljivati na treninzima. "Niko neće da nas sramoti na ovakav način niti da ruši klub iznutra. Mi smo institucija koju niko ne sme da dira. Želim da se svi fokusiramo na utakmicu sa Čelsijem", rekao je predsednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi.