Foto: Damir Dervišagić

Pendićeva i Andonov s decom na Kopaoniku

PAPARACO: Ana Pendić slika ćerku, Gru sa sinom vozi bord!

Voditeljka nikada nije stala na skije, pa vreme na planini provodi po kafićima, dok reper svaki dan snajstarijim naslednikom osvaja planinske staze

Stars
> 00:00h

Ana Pendić sa suprugom Vojkanom Radošem i njihovom ćerkom Sarom već nekoliko dana boravi na Kopu, gde uživaju u skijanju i svežem vazduhu.

Naš paparaco uslikao je voditeljku s porodicom u bašti jednog kafića kako se opušta na zimskom suncu. Ana je sve vreme slikala ćerku Saru, koja joj je rado pozirala. Posle sat vremena oni su ponovo otišli na ski-stazu, gde je Vojkan vozio bord, dok su ga supruga i ćerka posmatrale.

Inače, voditeljka nije baš preterano oduševljena snegom, čak nikada u životu nije ni skijala, dok je Vojkan veliki zaljubljenik u zimske sportove. Tu ljubav prema snežnim čarolijama gaji i Dalibor Andonov Gru, koji je na Kop došao sa starijim sinom Vukom. On je naslednika naučio da vozi bord, pa se njih dvojica po ceo dan spuštaju niz staze. U pauzama tata sina vodi na klopu, a onda opet osvajaju padine na Kopaoniku. Kao strastveni border, reper svake godine većinu zime provodi na planinama, pa je neretko i na Staroj planini, a svrati i do Bugarske. On je srećan što je ljubav ka ovom ekstremnom sportu preneo na starijeg naslednika, koji se rado takmiči s tatom ko će brže da stigne do cilja, pa mu sada ostaje samo da nagovori i mlađeg sina da stane na bord.