Foto: Dragan Kadić

Veljkova majka srećna što će postati baba

SVEKRVA SEKE ALEKSIĆ: Jedva čekam da mi snajka rodi unuče

Svejedno nam je kog će pola biti dete, da li dečak ili devojčica, samo neka je živo i zdravo, poručuje gospođa Piljikić

Stars
> 23:36h

Vest da će Seka Aleksić (34) postati majka, pored njenog supruga Veljka Piljikića (32), najviše je obradovala članove njihovih porodica. Pevačicina majka Ibrima i otac Miodrag, kao i roditelji njenog supruga, prvi su saznali vest. Ekipa Kurira posetila je juče Staru Pazovu, gde živi folk zvezda. S obzirom na to da nisu želeli da nas prime u goste, otišli smo do stana u kojem stanuje Sekina majka. Međutim, ona nije bila kod kuće, a kako smo saznali, neposredno pre dolaska naše ekipe otišla je kod ćerke. S obzirom na to da nikog sa Sekine strane nismo uspeli da dobijemo za komentar, pozvali smo fiksni broj Veljkovih roditelja u Negotinu. Javio nam se njegov otac, ali je slušalicu ipak dao svojoj ženi, koja kaže da jedva čeka da postane baka. - Presrećni smo jer je naša snajka Seka trudna! Sinu i snaji od srca želimo sve najbolje. Svejedno mi je kog će pola biti dete, samo neka je živo i zdravo. Mnogo vam hvala na lepim željama, ništa više ne bih komentarisala - je rekla Veljkova majka. Seka već pet godina pokušava da ostane trudna i konačno joj se želja ispunila. Ona je više puta govorila o želji da se ostvari kao majka. - Mislim da ću biti veoma stroga mama, ali ne mogu da budem sigurna jer još ne znam kakav je osećaj kad imate svoju decu. Uverena sam da će Veljko biti popustljiv. Volela bih da rodim blizance i, ako budu dva dečaka, biće to božji dar za nas. Ne bih se bunila ni da su trojke. Veljko i ja smo potpuno spremni da se ostvarimo u ulozi roditelja - ispričala je Seka. I Veljko jedva čeka da drži bebu u rukama. - Siguran sam da ćemo biti fenomenalni roditelji kad za to dođe vreme. Pol bebe je nebitan. Najvažnije je da će dete biti plod velike ljubavi. Siguran sam da će Seka biti fenomenalna majka jer je veoma brižna osoba.

Komšinica Danijela, mesarka Mnogo se radujemo Sekina majka je mnogo dobra žena i komšinica. Redovno dolazi kod nas da pazari meso i jako je prijatna žena. Nije nam se pohvalila da joj je ćerka trudna, ali verovatno je i ona tek saznala tu lepu vest. Mnogo se radujemo jer je Seka često pričala kako želi da se ostvari u ulozi majke.

Ekskluzivno ZATRUDNELA VANTELESNOM OPLODNJOM Seka Aleksić ostala je u drugom stanju zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, ekskluzivno otkriva magazin Stori, koji je od danas u prodaji. Prvi put pokušaj da ostane u drugom stanju nije uspeo, ali Aleksićeva i njen suprug nisu odustali. Oni su bili uporni i u januaru ove godine su im lekari na jednoj privatnoj klinici saopštili da će postati roditelji. - Veljko i ja smo doneli odluku da uradimo vantelesnu oplodnju. Ali čim ljudi čuju takvu informaciju, odmah postanu sumnjičavi. Mnogi su ubeđeni da s nama nešto nije u redu s obzirom na to da smo se odlučili na ovakav korak. S nama je, hvala Bogu, sve u najboljem redu, ali, jednostavno, nisam želela da rizikujem da mi se ponovi vanmaterična trudnoća, koja bi mogla ozbiljno da mi ugrozi zdravlje - rekla je svojevremeno Seka.