Foto: Facebook

Dobro zapamtite

(FOTO) UPOZORENJE: Objavio je sliku svoje povređene bebe i tako pomogao mnogim roditeljima!

Jedan tata objavio je fotografiju svoje bebe koja je odmah postala viralna i mnogim roditeljima ukazao na ovu situaciju, u slučaju da se i njihovim bebama dogodi.

Žena
> 02:24h

Naime, Skot Voker (32) iz Vičite u Kanzasu i njegova supruga jedne večeri doživeli su neprijatno iskustvo sa svojom petomesečnom bebom. Nakon što su rešili ovo i otkrili u čemu je problem, odlučili su da svoje iskustvo podele na društvenim mrežama kako bi upozorili i ostale roditelje.

"Jedne večeri naša beba je bila izuzetno nervozna i plakala je satima. Brzo smo shvatili da nešto nije u redu i počeli da tražimo uzrok problema. Naravno, najpre smo pogledali pelenu, zatim smo probali da je nahranimo, napojimo, a onda smo primetili da joj je jedna čarapica vlažna, a kada smo je skinuli videli smo da joj je nateko prstić", ispričao je brižni otac.

Problem je bio u tome što joj se dlaka sa kose obmotala oko prstića, a on je naglo natekao. Na svu sreću, roditelji su brzo reagovali i isekli dlačicu koja je uzrokovala problem, a zatim je odveli i do lekara. Slikali su bebinu nogu i svoje iskustvo objavili na društvenim mrežama kako bi pokazali drugim roditeljima da obrate pažnju i na ovakve stvari.

"Nijedan roditelj ne voli da mu dete pati ii strašan je osećaj kada beba koja ne ume da priča pati, a vi ne možete ništa da učinite. Bitno je da nađete uzrok njenog problema, a u ovom slučaju i da brzo reagujete jer natečen prstić može da dovede i do operacije", ispričao je Skot Voker.