Foto: Printscreen / Youtube Barcroft TV

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA

(FOTO, VIDEO) SMRŠALA 63 KG, RAZVELA SE I NAŠLA 13 GODINA MLAĐEG LJUBAVNIKA: Ništa ne bih menjala!

Zbog Džeka se osećam seksi i on me stalno hvali. On voli svaki deo mene, čak i onaj koji ja ne podnosim, izjavila je KejtI

Žena
> 00:00h

Kejti Vilijams (35) odbila je da se uda za svog dečka iz mladosti dok ne smrša 63 kilograma, jer je bila teška neverovatnih 133 kilograma. Međutim, nekon mršavljenja i venčanja, njen suprug je "poludeo" od ljubomore zbog pažnje koju je njegova mršava supruga dobijala, piše Stil. Zato je nakon samo 2 godine braka Kejti raskinula vezu koja je trajala 20 godina, da bi posle samo mesec dana od razvoda našla novog i to poprilično mlađeg partnera. Sada je u vezi sa 23-godišnjim Džekom i kaže da vodi potpuno novi život. Novopečeni par izlazi u klubove svakog vikenda, a Džek je redovno obraduje cvećem i romantičnim večerama. "Odlagala sam udaju za Fila jer nisam želela da vidim kako mi sve kipi iz venčanice. Bile su mi potrebni operacija smanjivanja želuca, grudi i zatezanja stomaka da bih otišla pred oltar i sve sam to učinila da bih bila savršena mlada. Međutim, počela sam da privlačim pažnju drugih muškaraca, pa je Fil postao ljubomoran i pokušao je da me kontroliše. Postala sam ne njegova supruga, već njegovo vlasništvo. Nije mogao da podnese moje samopouzdanje i stalno mi je upućivao zajedljive komentare", izjavila je Kejti. Njen mladi ljubavnik je stalno hvali, a ona kaže da se nikada nije bolje osećala u svom telu. "Zbog Džeka se osećam seksi i on me stalno hvali. On voli svaki deo mene, čak i onaj koji ja ne podnosim. Pomogao mi je da se mnogo bolje osećam. Moja deca i ostatak familije su upoznali Džeka i super se slažu", otkrila je Kejti, majka dvojice sinova koja je sa Filom u procesu razvoda: "Definitivno mislim da mi se brak završio zbog mog mršavljenja, ali sam srećnija nego ikada pre i ništa ne bih menjala."

"Razlika u godinama između Kejti i mene mi uopšte ne smeta. To su samo brojke. Ako mogu da je usrećim i ako ona mene može da usreći, u čemu je onda problem? Svi gledaju Kejti, jer izgleda fenomenalno. Primećujem da je momci na ulici prate pogledom, a meni se to sviđa, jer je samo ja držim za ruku. Želim da nam veza uspe. Ja nju činim srećnom, kao i ona mene, tako da nam vidim zajedničku budućnost", kaže Džek. Pročitajte još na portalu Stil: Smršala, prolepšala se i ostala bez muža: Promena je koštala braka! (FOTO) Tehnika medenog uvijanja, smrt za masnoće: Ciljano skidanje sala sa kritičnih delova! (RECEPT)
Ogromni stomak pretvorio u pločice za samo 10 nedelja: Muškarac svima otkrio tajnu! (FOTO) Njoj je uspelo, i vama će: Smršala 12 kilograma bez odricanja, evo kako! (FOTO) Od stomaka će ostati samo pločice: Recept slavnog homeopate za kojim je poludeo svet! (VIDEO)