NIKOLA ROKVIĆ: Zbog Kaliopi sam prvi put stao na štikle

Nikola se u TLZP transformisao u pop pevačicu, Ana Mihajlovski uskočila je u kožu Dejvida Bouvija, Halid Muslimović imitirao Alena Islamovića, Ivana Peters Biseru Veletanlić, a Ðoša Verku Serđučku

Nikola Rokvić u originalu je skinuo svoju koleginivu iz Makedonije Kaliopi Bukle na snimanju prve emisije treće sezone takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato“, koje startuje sutra na TV Prva.

S obzirom na to da je pevač profesionalac u svemu što radi, želeo je da se dokaže i u ovom humanitarnom šou-programu, pa je rado prihvatio poziv organiyatora. Folker se transformisao u makedonsku zvezdu, a zbog nje je prvi put u životu stao na štikle. Rokviću nije bilo teško da igra na visokim potpeticama, ali je jedva uspeo da savlada ženske pokrete.

Ista boja glasa

- Prvi put sam na štiklama, ali sam nekako uspeo da stojim na njima. Najgore mi je bilo da naučim ženske pokrete i dugo sam ih vežbao. Kad sam držao mikrofon u ruci, tačno se videlo da je to muški zahvat i dosta sam morao da radim na tome. Na kraju je sve ispalo odlično i nije bilo toliko teško - kaže naslednik Marinka Rokvića i nastavlja:
- Drago mi je što mi je zapala Kaliopi i njena pesma „Rođeni“, uspeo sam dobro da skinem i njenu boju glasa - priča Nikola i dodaje da se njegova uloga veoma dopala budućoj supruzi Bojani Barović, koja je u drugom stanju.


Bojana oduševljena

- Bojana je oduševljena. Slao sam joj slike - završava Rokvić.

Pored Nikole, Ana Mihajlovski sjajno izgleda kao Dejvid Bouvi, dok Halid Muslimović imitira svog dugogodišnjeg prijatelja Alena Islamovića. Ivana Peters oduševiće imitacijom Bisere Veletanlić, a Ðoša kao Verka Serđučka, ukrajinski trandža koji je svoju zemlju predstavljao na Evroviziji. I ostali učesnici ovog šoua su se fenomenalno snašli u svojim ulogama.

Podsetimo, u žiriju će, pored Ivana Ivanovića, koji je na tom mestu sedeo u prethodne dve sezone, biti Ana Kokić i Vlado Georgiev.