Foto: Printskrin/Jutjub

Rame uz rame sa velikim imenima

(VIDEO) Ekremu Jevriću je uspelo ono što nijednom muškarcu sa Balkana nije

Pokojnom Ekremu Jevriću je pošlo za rukom što nije mnogim muškarcima sa Balkana. Nekadašnja internet senzacija se sasvim slučajno pojavila u reklami za poznati italijanski brend koji su do tada krasili svetski top modeli.

Stars
> 00:08h

Iako su mnogi u prvi mah pomislili da se radi o šali ili fotomontaži, na službenoj stranici prestižne modne kuće može se pogledati video gde Ekrem uzima mere lepuškastim manekenima, a i on je sam potvrdio da je učestvovao u kampanji.

"Da, radio sam za onog velikog dizajnera, sa onim velikim markama, a to se zove "Dolče Gabana". Ja sam bio u odelu u jednoj kafani i oni su prolazili i pitali me: "Jesi li ti Italijan?" Ja im kažem: "Oprosti, nisam ali sam blizu Italije'", ispričao je Ekrem i dodao da su mu tad samo dali svoj broj telefona i ponudili mu da ga slikaju.

"Onda su me primili. Dva dana sam radio, hiljadu dolara. Kola su dolazila na moju kuću i onda me vodili tako do trga i onda me opet vraćali kući kolima, i tako... Oni su rekli za avgust mesec da će i opet zvati još da radim, i što ja znam. To je ona "Dolče Gabana", najjača marka neka proizvoda", ispričao je autor hita "Kuća pos'o". Jedno je sigurno, pošllo mu je za rukom šro mnogima nije, a njegov rad će ostati upamćen.