Usred srede

ABRONOŠA: Menadžer podvodio Sremicu

Pre nego što je postao poznat, Menadžer je u svojoj rodnoj zemlji radio kao makro

Stars
> 00:00h

Drage moje abronoše, stigla nam je brzo još jedna sreda, a s njom i nove, šokantne priče. Proteklih sedam dana uglavnom je prošlo u znaku rijalitija, čiji su učesnici mahom pokupljeni s društvenih margina, a jedan takav je i naš današnji junak, koga ćemo zvati Menadžer.

On već duže od šest meseci boravi u jednom rijalitiju, gde je pokazao da ne ume da sastavi ni složenu rečenicu iako se predstavlja kao sposoban estradni agent. Pre nego što je postao poznat, Menadžer je u svojoj rodnoj zemlji radio kao makro. Pored brojnih anonimnih devojaka koje je podvodio raznim muškarcima s dubokim džepom, sarađivao je i sa jednom poznatom starletom, koju ćemo zvati Sremica. Njih dvoje u rijalitiju trenutno glume da se površno poznaju i ne komuniciraju mnogo, a istina je da godinama uspešno sarađuju. Sremica je svakog leta ordinirala po primorju, gde joj je „tezge“ sređivao Menadžer, i sve je bilo u redu dok se nije pojavio bogati biznismen koji je svojim izgledom nasmrt preplašio starletu. Kad ga je ugledala, Sremica je na sve načine izbegavala kontakt s njim, izmišljala razne izgovore, iako je Menadžer unapred dobio 500 evra za njen seks s biznismenom.

Uplašena starleta je na kraju uspela da pobegne od njega, ali je pare preko kreveta morala da vrati Menadžeru. Da ne propadnu. Naša današnja druga junakinja je mlada zvezda koja je u jednom muzičkom takmičenju pobrala simpatije publike. Zvaćemo je Rijana, pošto je opsednuta tom pevačicom. Još dok je učestvovala u šouu, Rijana je prosipala priču kako je njen tata ugledni diplomata zaposlen u ambasadi i da je zahvaljujući tome proputovala pola sveta. Prava istina je da njen otac zaista radi u ambasadi, ali kao domar. On je skoro tri decenije obavljao taj posao i upoznao je dosta moćnih i uticajnih ljudi, pa je zato Rijana verovatno malo pobrkala lončiće. Ipak, veze koje je godinama sticao pomogle su mu da ćerki sređuje koncerte i nastupe na trgovima u velikim gradovima Srbije, iako sa svojim „hitovima“ ne može ni klubove da napuni. Rijana se zanosi time da je na dobrom putu da postane slavna u svetu muzike, mada je duboko u sebi svesna da od toga nema ništa. Toliko za danas, dragi moji. Vodite abrove do sledeće srede i našeg novog druženja.