Foto: Profimedia

UČIMO OD NAJBOLjIH

TAKO SLIČNE, A TAKO RAZLIČITE: Evo kako da iskopirate modni stil poznatih sestara

Šta je to što čini stil ovih fenomenalno odevenih žena jedinstvenim? Kako možemo da izgledamo da kao one? Predstavljamo vam karakteristike stila poznatih sestara.

Žena
> 00:00h

U Velikoj Britaniji svakako najpoznatije, a veoma cenjene kada su pitanju stil i izgled uopšte, jesu sestre Midlton, piše Story. Njihov istančan ukus za modu ni u kojoj prilici ne može ostati neprimećen, pa su tako glavna tema svih modnih magazina kad god se pojave u javnosti. Ono što je takođe svojstveno poznatim sestrama Midlton jeste umerenost kada je u pitanju garderoba i mejkap.

Šminka Kejt Midlton nikada nije upadljiva i jaka, već da je praktično u većini prilika jedva primetna, zbog čega do izražaja dolazi njena prirodna lepota. Kejt najčešće koristi senke za oči u takozvanim nude nijansama, a kada želi da naglasi oči, uz donje i gornje ivice trepavica blago nanese dve do tri nijanse tamniju senku. Pored toga, Kejt i te kako vodi računa da njene obrve uvek budu uredne, a da bi i tokom celog dana imale takav izgled, vojvotkinja od Kembridža dodatno ih uredi i oblikuje olovkom za obrve.

Pipa Midlton baš kao i njena starija sestra Kejt, najčešće odlučuje za prirodan look, a ono što smatra neizostavnim delom svakodnevne make-up rutine svakako je korišćenje prirodne nijanse rumenila, ružičastog sjaja za usne, ali i olovke za obrve. Obe skoro niakda u šminkanju ne naglašavaju usne.

Kristina i Nataša Bekvalac

Lepe sestre Bekvalac su i prave prijateljice. Često zajedno putuju i izlaze. Baš sestrinski!

Kada je u pitanju stil, poznato je da je Kristina godinama zadužena za Natašin stajling,a ima i sopstvenu modnu liniju. I dok Nataša u svojim čestim javnim pojavljivanjima naginje i ka nešto klasičnijim izdanjima, Kristina više voli da nosi minimalističku odeću u crnoj boji uz poneku eskcentričnu intervenciju.

Nude šminka im je obema omiljena, konturisanje lica obavezno, a uz blede pune usne, oči naglašavaju ajlanerom i dobrom maskarom. Obema im vrlo dobro stoje i tamnije nijanse karmina.

Bijonse i Solanž Nouls

Kad god joj zatreba dodatna doza seksepila, Bijonse se služi trikom koji joj nekako uvek uspeva - njen savršeno iscrtan ajlajner kreira mačkasti pogled kome je zaista teško odoleti! Kako biste istakli oči na najbolji način, pažljivo i nežno povucite liniju u jednom smeru duž cele ivice gornjeg kapka, a zatim isto ponovite, ovog puta sa malo jačim pritiskom kako bi linija bila punija. Vrhove u spoljnim uglovima tanko izvucite naviše kako biste dobile "a la Bijonse" izgled.

Iako je očigledno da joj je upravo starija sestra uzor i u stilu i u šminkanju, Solanž svom izgledu daje i lični pečat. Zanimljiv je njen savet za uvek savršenu nemarnu frizuru : što manje se "borite" sa svojom kosom, ona će biti zdravija i izgledaće lepše! Upravo time se sestra slavne Bijonse vodi kako bi postigla jedinstven, neobičan i zanimljiv izgled svoje neukroćene frizure. Lako je njoj sa takvom kosom!

Talentovane sestre Mićalović, ne eksponiraju se previše na javnim dešavanjima. Kada se ipak pojave, ostave utisak negovanih i otmenih dama. Obe radije naginju nepretencioznom stilu, i u oblačenju i u šminkanju. Lepo oblikovane obrve, ajlanerom istaknute bademaste oči (koje kao da su identične) i karminom naglašena prirodna boja usana njihov su najčešći izbor.

Ipak, kako u karakteru tako i u izgledu : dok Sloboda češće bira nešto klasičniju garderobu i šminku, Dragana ume da se poigra i neobičnim izdanjima. Razumljivo, jer ipak je mlađa.

SA SAJTA STORY PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:

Sećate li se kako je Ceca izgledala kada je imala 18 godina? (FOTO)

Da li je ovo najlepša mama u Srbiji: Evo kako izgleda Mašina i Kostadinova majka (FOTO)

Modna avantura: Najlepše kombinacije koje je Zorannah odabrala za šetnju Parizom (FOTO)

Luda žurka: Ovako izgleda kad Anabela organizuje ćerki rođendansko slavlje (VIDEO)

Očaraće vas izgledom: Ovako je izgledala Jelena Bin Drai kada je bila Mis Jugoslavije! (FOTO)