Foto: Printskrin

Kritično

POZLILO CECINOJ MAJCI: Doživela nervni slom, završila u Lazi!

Modelsica Cece Jovanović pričaka je kako ju je otac zlostavljao, a majka napustila, a posle te priče njena mama doživela nervni slom, zbog čega su je prevezli u Urgentni centar.

Stars
> 13:34h

Kako nam je ispričao Cecin otac Rade Jovanović kroz suze, majci ove Modelsice je pozlilo nakon svega što je o svojoj porodici pevačica rekla u Farmi.

"Moju suprugu je sada odvezla Hitna pomoć jer nije dolazila k sebi. Posle svega što je čula doživela je šok, Ceca nam je priredila pakao. Ja ne znam zbog čega. Moja supruga je, kako su mi rekli, prevezena u Lazu kako bi joj obavili sva ispitivanja jer ne može da se osvesti. Plašim se šta će joj se desiti. Starija ćerka je otišla sa njom, ja sam ostao sa mlađim detetom. Ovo je strašno, preživljavamo porodičnu sramotu", kroz suze je ispričao Rade, Cecin otac, prenose mediji.

Podsetimo, Ceca je izjavila kako je bila žrtva porodičnog nasilja, što njen otac demantuje. "Ja sam svoju decu čitavog života vaspitavao u patrijarhalnom duhu, vodio sam računa o njihovom obrazovanju, o navikama, da lepo i normalno žive. Mi vodimo sasvim normalan i pristojan život. Radim kao taksista u našem mestu. Ceca čak ima i polubrata, kog na imanju ne spominje jer se ona nas stidi. Sada sam došao do toga da se zapitam poznajem li uopšte svoju ćerku i sa kim sam živeo sve ove godine i u koga sam to ulagao. Ona je spremna na sve da dođe do cilja, pa i da blati spostvenu porodicu i da nas sve stavi na stub srama", rekao je Rade vidno potresen.