Foto: Thinkstock

Bizarno

SAHRANIO ŽENU A ONDA SE ONA UKLJUČILA U TV PROGRAM: Dve godine je mislio da je mrtva

Abragh Muhamed sahranio je svoju ženu nakon što je mislio da je poginula u saobraćajnoj nesreći. A onda se šokirao kada je video u popularnom TV programu.

Planeta
> 22:28h

On je rekao da nije imao pojma da ona je i dalje živa nakon što su mu lekari rekli da je umrla od povreda zadobijenih u saobraćajci.

Naime, doktori u Kazablanka rekli su mu da je ona preminula zbog ozbiljnih povreda.

Ali onda se pojavila TV programu u kom ljudi traže svoje voljene sa kojima su izgubili kontakt tokom godina.

Naime, dok su članovi porodice gledali popularnu TV seriju "Nestali", čuli su njegovu suprugu koja se telefonom javila rekavši da je izgubila kontakt sa svojim mužem i ostavila ime i njihovu bivšu adresu.

Iako "udovac" nije gledao ovaj program, prijatelji su mu odmah javili šokantnu vest.

"Nisam znao da je smo sahranili nekog drugog i da je moja supruga i dalje živa", rekao je on.

Ipak, postavlja se pitanje zbog čega je žena čekala dve godine da stupi u kontakt i gde je bila. Jedna od teorija je da je izgubila pamćenje. Ona je živela u malom planinskom gradu Azilal a nakon nesreće lekari su mu rekli da verovatno neće preživeti, ali da ipak mora da plati bolnički račun.

On se vratio u svoj dom, udaljen četiri sata vožnje od bolnice, a kada se vratio rečeno mu je da je preminula. Kasnije je dobio telo koje je bilo već smešteno u sanduk, a za koje je mislio da je njegova supruga i sahranio ga.

(Daily Record)