Foto: AP

Kiks Fiorentine i Milana

(VIDEO) VUČICA REĐA POBEDE: Džeko i Florenci doneli trijumf Romi u Udinama

Fudbaleri Rome nastavili su da pobeđuju u Seriji A, pošto su danas u gostima pobedili Udineze sa 2:1 u 29. kolu Serije A.

Fudbal
> 03:06h

Roma je do osme uzastopne pobede u prvenstvu Italije došla golovima Edina Džeka u 15. i Alesandra Florencija u 74. minutu. Strelac za Udineze bio je Bruno Fernandes. Zdravko Kuzmanović igrao je za Udineze od 78. minuta.

Fiorentina je ostala bez pobede i u trećem uzastopnom meču, pošto je na svom terenu igrala sa Veronom 1:1. "Viola" je povela u 40. minutu golom Kristijana Telja, ali su gosti u finišu meča došli do boda kada je Eros Pizano posle kornera glavom izjednačio. Nenad Tomović je zamenjen već u 7. minutu zbog povrede u ekipi Fiorentine. Boško Janković sedeo je na klupi za rezerve u timu Verone.
Karpi je pobedio Frozinone 2:1. Karpi je poveo u 27. minutu golom Bjanka, a Frozinone je izjednačio u 72. preko Dionisija. Pobedu Karpiju doneo je Guzman u 90. minutu sa penala. Đenova je kod kuće pobedila Torino sa 3:2. Golove za Đenovu postigli su Ćerci u 20. i 45. minutu sa penala, kao i Riđoni u 60. Oba gola za Torino postigao je Imobile u 4. i 15. minutu. Darko Lazović bio je na klupi za rezerve u ekipi Đenove. Nikola Maksimović odigrao je ceo meč za Torino. Kjevo i Milan igrali su bez golova. Juventus je prvi na tabeli sa 67 bodova, dok je Napoli drugi sa 61 uz meč manje.