Foto: Dragana Udovičić

Nisu čišta posla

BAHATO PONAŠANJE DIREKTORA PARTIZANA: Vazura za WC dao 5.000 evra!

NISU ČISTA POSLA Direktor crno-belih sa klupskog računa uplatio 600.000 dinara za rekonstrukciju toaleta u kancelariji na stadionu

Fudbal
> 14:36h

Nema para da se dovede vrhunski napadač, ali zato ima za obnovu toaleta. Prema saznanjima Kurira, rekonstrukcija toaleta u kabinetu koji koristi Miloš Vazura koštala je crno-bele ravno 5.000 evra! Neracionalno trošenje novca postala je glavna karakteristika aktuelne uprave kluba iz Humske. Tako se novac razbacuje šakom i kapom. Novi primer dolazi iz kancelarije Miloša Vazure, koja je dobila novo, skupo ruho. Reč je o obnovi toaleta koju je Partizan platio paprenih 600.000 dinara. U razgovoru za Kurir Vazura kaže da je tačno da je toalet rekonstruisan, ali negira da je to mnogo koštalo klub. - U njemu su napravljene samo male izmene. Nema tu reči o prekomernom trošenju novca - kaže Vazura bez ulaska u detalje o ceni. Upitali smo direktora Partizana za promenu ruha koju je njegova kancelarija dobila kroz novi nameštaj. - To je obnovljeno kroz sponzorski ugovor sa „Ktitorom“. Direktor Partizana odbacuje tvrdnje da se ponaša rasipnički. Kaže, papiri govore potpuno suprotno. - To se najbolje vidi po dugu kluba, koji je smanjen! I to za nemali iznos - zaključuje Miloš Vazura.

Isti stadion OVAKO IZGLEDA TOALET NAVIJAČA Dok funkcioner Partizana i njegovi gosti uživaju u luksuzu modernog toaleta, navijači Partizana moraju da koriste toalete koji izgledaju jezivo! Naime, na fotografiji do koje je došao Kurir možete videti kako izgleda jedna od toaleta unutar stadiona.