Foto: Partizan.rs

Prvenac u crno-belom dresu posvetio majci

ISPOVEST IGRAČA PARTIZANA: Kosović doživeo potres mozga, a onda makazicama postigao gol karijere

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović priznao je da je uoči meča sa Voždovcem u 26. kolu Superlige Srbije bio na specijalističkim pregledima gde je utvrđeno da je pretrpeo lakši potres mozga.

Fudbal
> 00:00h

Kosović je prošle nedelje na meču protiv Radničkog u Nišu dobio udarac u glavu. On je tokom prošle nedelje osećao mučninu i vrtoglavicu, a noć uoči meča sa Voždovcem nije spavao. Mladi fudbaler Partizana je u subotu ujutru uoči meča morao na specijalističke preglede. On je tražio da bude na terenu, a u pobedi Partizana protiv Voždovca (3:0) postigao je gol makazicama.

"Istina je, na meču u Nišu sam dobio udarac u potiljak. Nekoliko dana posle toga sam osećao mučnine i vrtoglavicu, ali sam mislio da će proći, pa nisam prijavljivao lekarskoj službi. Noć pred utakmicu sa Voždovcem je bilo baš teško. Nisam spavao, glava me je bolela, pa sam rekao doktoru Rosiću. Već u pola sedam smo bili na pregledima i rečeno mi je da sam verovatno doživeo lakši potres mozga", rekao je Kosović za dnevni list Sport. Trener Partizana Ivan Tomić preporučio je Kosoviću da ne igra protiv Voždovca, ali mladi fudbaler crno-belih nije želeo da propusti ovaj meč. "Nisam želeo da odustanem, jer sam se osećao dobro pre utakmice i rekao sam to treneru i lekarima. Sugerisano mi je da prijavim problem u toku utakmice, ali je sve bilo u redu. Odlučeno je da budem pošteđen napora, pošto je posle prvih 45 minuta bilo 2:0, ali sam, hvala Bogu, pre izlaska postigao taj sjajan gol", dodao je on. Kosović kaže da je prvi put u karijeri postigao gol makazicama. "Stvarno je lep gol, a dobra je bila i asistencija Alena Stevanovića. Nisam ranije postizao takve golove, čak ni na prijateljskim utakmicama, zato me ovaj čini srećnim", rekao je Kosović. On je prvi gol u crno-belom dresu posvetio majci Snežani. "Uvek je bila uz mene, kada je bilo dobro i loše i zato sam želeo da joj uzvratim", naveo je Kosović. Mladi fudbaler tvrdi da žali što nije bilo navijača na stadionu Partizana. "Želeo sam da otrčim na jug i radujem se sa navijačima, ali okolnosti nisu dozvolile. To mi je možda i najžalije, jer sam ostrašćeni partizanovac i golom sam ispunio deo sna, ali biše još prilika", rekao je Kosović.