Foto: Kurir

Nastavlja da pljuje

ZAŠTO JE MARIJA MIHAJLOVIĆ OPLELA PO VUČIĆEVOJ Sanja, završićeš na Farmi kao Bojana!

I zaista je pitanje gde je Bojanin album ili makar jedna pesma za godinu dana, koliko je prošlo od prethodnog takmičenja, zapitala se pevačica

Stars
> 00:00h

Nakon što je rekla da joj se povraća od histerične pesme Ivane Peters, koju je članica benda Negativ napisala za Evrosong, Marija Mihajlović je oplela i po Sanji Vučić, koja će tu numeru pevati na najvećem evropskom muzičkom takmičenju. Marija smatra da će posle Evrosonga Sanja završiti u rijalitiju „Farma“, kao i prošlogodišnja predstavnica Srbije Bojana Stamenov. - Grčenje mišića lica i vrata i pravljenje grimasa nisu načini na koje se proizvodi ton. U svakom slučaju, kako stvari stoje ovde u Srbiji, „Farma“ joj ne gine. I zaista je pitanje gde je Bojanin album ili makar jedna pesma za godinu dana, koliko je prošlo od prethodnog takmičenja - zapitala se pevačica, koja je i sama ranije pokušala da se domogne Evrosonga, a javnosti je poznata i po tome što je pozajmljivala glas dens zvezdama devedesetih.

U nastavku je Marija spustila loptu. - I nemojte da mislite da imam nešto protiv ove devojke, koja je Kruševljanka, iz mog kraja, iz kog su potekli odlični pevači. Ne radi se uopšte o njoj, nego o onima koji prave celu tu papazjaniju i koji godinama uporno ne dozvoljavaju autorima da se pokažu i prezentuju svoje pesme i svoj rad. O tome se radi. To su likovi koji ubijaju našu scenu - napisala je Marija na društvenim mrežama. (I. E.)