Foto: Čitatelj/24sata.hr

Uslikani na pijaci gde se deli hrana za siromašne

(FOTO) MALO IM OD VB 10.000 €: Blizanci Vasići u Nemačkoj hrane se na kazanu narodne kuhinje

Blizanci Vasić Mika i Giba (23), koji su učestvovali u Velikom bratu, pre nekoliko dana su otišli u Nemačku i uhvaćeni su kako uzimaju humanitarnu pomoć.

Stars
> 00:00h

Iako su im roditelji od učešća u rijalitiju dobili oko 10.000 evra, Miku i Gibu snimili su usred Minhena kako čekaju red za socijalnu pomoć.

"Ma kakva pomoć, to su gluposti. Bili smo s tetkom na pijaci", rekli su Mika i Giba. Čitatelj je poslao fotografije i tvrdi da to nije pijaca, već mesto gde se deli socijalna pomoć. Blizanci su došli s praznim torbama koje su ubrzo napunili voćem, povrćem i testeninom. Da je zaista reč o mestu gde dolaze siromašniji građani kako bi dobili besplatnu hranu, govore i i fotografije koje smo našli na stranici minhenske humanitarne organizacije koja se bavi socijalno ugroženima. Njihov program okuplja volontere koji donose pune sanduke namirnica kako bi ih mogli podijeliti građanima s niskim primanjima.

Foto Čitatelj/24sata.hr

"Ne razumijem kakva pomoć? Mi tamo ne idemo. Hvala Bogu za toliko imamo" tvrde braća Vasić. Dodaju da ih na ulici stalno zaustavljaju i traže autograme i fotografiju.

"Pa, vidite da nas prepoznaju. Ni u nabavku namirnica više ne možemo otići, a da nas obožavatelji ne primete", rekli su blizanci.

I tata Rade (55) odmah je stao u njihovu obranu i rekao kako njegovim sinovima ne treba socijalna pomoć.

"To zli ljudi šire laži. Otišli su u Nemačku da se zabavljaju i da rade. Pa oni su završili frizerski zanat. Dobro oni žive tamo, ne treba im to", rekao je njihov otac Rade.

Mika i Giba Vasić tvrde da u Nemačkoj ne žive od socijalne pomoći, već da su dobili posao frizera. Uskoro će se pohvaliti fotografijama novoga radnog mesta.

Foto Dragana Udovičić

24sata.hr