Foto: Profimedia

Navijači uz Jokanovića iako Fulam ispada iz Druge engleske lige

JOKANOVIĆ SE S FULAMOM BORI ZA OPSTANAK: Ko sme u ratu da se kladi protiv Srbina!

Srpski trener obećao da će njegovi igrači u preostalih devet kola izlaziti u ratničkom raspoloženju da bi ostvarili cilj

Fudbal
> 22:28h

Srpski stručnjak na klupi engleskog drugoligaša Fulama Slaviša Jokanović rekao je da će njegova ekipa, posle poraza od Bristola, koji ih je doveo na korak od zone ispadanja, krenuti u rat za opstanak. Bivši trener Partizana je od dolaska na klupu londonskog kluba ostvario tri pobede, četiri remija i sedam poraza, tako da u završnicu sezone ulazi sa 20. mesta, sa samo bodom više od Roterama na 22. mestu, u crvenoj zoni. - Izgubljeni meč je teško razočaranje i za nas i za navijače. U poslednjih devet mečeva moramo krenuti kao u rat, moramo biti jači, pokazati više želje za borbom, jer se nalazimo u problemu - zaključio je Jokanović.

Veruju treneru... Fudbaleri Fulama

Reakcija navijača Fulama na društvenim mrežama, iznenađujuće, nije bila negativna. Vera u Srbina i dalje postoji. Jedan od njih je napisao na Tviteru: - Jedina pozitivna stvar je Jokanovićev zaključak da smo u ratu. Ko sme u ratu da se kladi protiv Srbina - objavio je komentar izvesni Mark Midlton. Ako trener nije kriv, logično je da su onda za jadan položaj na tabeli odgovorni fudbaleri: - Jokanoviću, reci igračima da neće biti slobodnog dana dok ne pobede u meču i polovinu nedeljne plate neka uplaćuju u dobrotvorne svrhe dok ne osvoje tri boda. (D. P.)

Ima i pesimista NAPOLJE, JOKANOVIĆU! Iako su u manjini, ima i skeptika, koji ne veruju da će Jokanović uspeti da spasi Fulam. - On je očigledno bio katastrofalna greška. Napolje, Jokanoviću - poručio je jedan od navijača tima sa Krejven kotidža.