Foto: Damir Dervišagić

Veliki broj poznatih okupirao planinu

PROVOD NA KOPAONIKU: Joksimovići uživali s Koletom, Anđelka se ljubila s mužem!

Željko i Jovana se odmarali u bašti kafića sa Miodragom Kostićem dok je glumica sa suprugom Dariom razmenjivala nežnosti pred svima

Stars
> 00:00h

Željko Joksimović jučerašnji dan proveo je na Kopaoniku s porodicom, gde je uveče održao koncert u okviru Mjuzik vik festivala.

Kafenisanje s prijateljem... Jovana i Željko s Miodragom Kostićem

Pevač je na najpoznatije srpsko skijalište stigao sa suprugom Jovanom u jutarnjim satima kako bi se bar malo odmorio na svežem vazduhu pred nastup koji je održao u luksuznom hotelu „Grand“. Joksimovići su se odmah raspakovali i otišli u šetnju po snegu. Paparaco Kurira uslikao je poznati bračni par kako sedi u bašti kafića, gde su se sunčali i uživali u toplom danu.

Pršte emocije... Anđelka i Dario Prpić

Željko nije mogao da sačeka ručak u hotelu jer ga je svež vazduh očigledno izmorio, pa je naručio hranu i dobro se najeo, dok je Jovana sedela pored njega i pijuckala piće. Ubrzo im se pridružila Anđelka Prpić sa suprugom Dariom.

Međutim, za razliku od Joksimovića, Prpići su bili opušteniji, pa su se čak i ljubili pred svima. Anđelka je društvo ubrzo napustila i otišla sa Snežanom Dakić da skija.

Njih dve su na ski-stazi napravile opštu pometnju jer su vozile skije kao pravi profesionalci.

Profi skijašice... Snežana Dakić sa ćerkom Laurom

Svi na Kop DANAS STIŽE SEVE Prvi Mjuzik vik festival počeo je uz mnogo snega i osunčane staze, na kojima je sve veći broj poznatih. Osim Joksimovića, koji je stigao s porodicom, i Anđelke Prpić, u hotelskom kompleksu „MK mauntin rizort“ borave i Maja Manojlović i Snežana Dakić, a danas stiže Severina, koja će uveče održati koncert. Inače, festival se održava u produkciji „Skaj mjuzika“.