Foto: Mega Leks

Ne odustaju od svojih snova

DEJAN MILOJEVIĆ: Imam heroje u timu i ponosan sam na njih!

Trener košarkaša Mega Leksa, Dejan Milojević, nije krio oduševljenje nakon veličanstvenog trijumfa svog tima protiv favorizovane Budućnosti.

Košarka
> 00:28h

Još jedno neverovatno veče Mege u fantastičnoj atmosferi u Pinkiju je krunisano velikom pobedom nad Podgoričanima, koji su do susreta sa Milojevićevim momcima imali samo 3 poraza u celoj sezoni ABA lige.

Dejan Milojević je nastavio sa fantastičnom serijom rezultata ali je izjavio da ekipa ne staje ovde:

"Kao šta sam rekao, desilo se čudo u Podgorici, evo i sada u Sremskoj Mitrovici. Kada je neko hrabar i ima ovoliko srce kao moji momci, onda je sve ostvarivo. Iako nam zaista mnogo nedostaju tri povređena igrača, Kaba, Jaramaz i Aranitović, mi ne odustajemo od naših snova. Sada smo im korak bliže i sigurno nećemo stati, i nećemo se zadovoljiti time što smo ušli u finale. Pokazali smo da možemo sa svima da se nosimo. Jedva čekamo finale koje je malo dalje, a bitno je i da nam se igrači oporave. Svi su dali sve od sebe, Zagorca su hvatali i grčevi u poslednjoj četvrtini, i on je hrabro izgurao… Imam heroje u timu i ponosan sam na njih".

Na pitanje o šampionskom prstenu, Milojević je izjavio:

"Izgleda možda neozbiljno kada najavljujemo napad na trofeje, ali pokazali smo da to nije bez osnova. Mislim da imamo igru koja nam daje pravo da se nadamo".