Foto: Printskrin

Pogrešila što je ušla

25 LJUDI ISPAŠTALO ZBOG CUCE: Ušla sam u rijaliti sluđena i sa velikim brigama

Ivona Negovanović Cuca već duže vreme je želela da izađe sa "Farme", a večeras joj se želja konačno ispunila.

Stars
> 05:10h

Cuca je prethodnih dana molila svoje glasače da joj ne daju glasove za ostanak u rijalitiju, a bojkotovala je i dužnosti na imanju i kršila pravila zbog čega je bila direktno nominovana. Pevačica je izjavila da je shvatila da rijaliti nije za nju kao i da se ne oseća dobro.

Sa samo 7 odsto glasova publike, Cuca je presrećna napustila imanje, a kda je stigla u studio rekla je da je uzbuđena što je izašla napolju.

"Shvatila sam prve nedelje da sa pogrešila što sam ušla. Neke stvari mi nisu odgovarale, ja nisam bila spremna na to", rekla je Ivona na samom početku. Ona smatra da je bilo glupo da pokaže nešto jer je želela da izađe napolje. Cuca se zahvalila svima koji nisu glasali za nju.

Foto: Printskrin

"Imala sam priliku da uđem u veliki rijaliti, ali jednostavno nisam mogla da se uklopim u neke stavri. Nisam mogla zarad svega. Nisam se osećala dobro, nisam znala da je tolika borba za opstanak tamo", objasnila je Cuca svoje povučeno izdanje koje smo videli prethodnih dana.

"Kada sam tražila neki razgovor meni je trebalo po tri dana, e onda tada meni nije ni treba razgovor", rekla je Cuca na šta joj je voditeljka Dušica rekla da je znala gde ulazi kao i da nije bila na ekskurziji već na "Farmi". Dušica je takođe dodala kako je zbog njenog ponašanja ispaštalo 25 ljudi. Ivona je rekla kako je razmišljala o svojoj majci koja zbog nje nije otišla na operaciju.

"Razmišljala sam o nekome ko me čeka napolju, nekome koga volim... razmišljala sam o svemu i svačemu", rekla je Cuca i otkrila da je oko vrata nosila medaljon sa slovom "M". Ona je dodala da čak ni njena sestra ne zna šta je u medaljonu kao ni od koga je dobila plišaog medu od kog se nije odvajala. Izbačena farmerka je otkrila kako je u rijaliti ušla sluđena i sa velikim brigama i da je zbog toga bila depresivna.

Foto: Printskrin