Foto: Zorana Jevtić

Tragedija u centru Beograda

EPILOG SAMOUBISTVA: Prodao očev stan, potrošio pare i ubio se u poslastičarnici!

Vladimir Milošević (57), koji se razneo u lokalu bivšeg ministra Petkovića, živeo u centru grada, a zbog droge ostao na ulici

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Vladimir Milošević (57), koji se u ponedeljak razneo bombom u „Petkoviću“, poslastičarnici u vlasništvu bivšeg ministra kulture Bratislava Petkovića, živeo je u Kosovskoj ulici u centru Beograda. Kako saznajemo, porodični stan je prodao pre dve godine, nakon očeve smrti. Pretpostavlja se da se na samoubistvo odlučio jer je verovatno pare od stana potrošio na drogu i nije imao gde da živi. Problemi s narkoticima Komšije koje su poznavale njegove roditelje potvrdile su da je Milošević bi zavisnik od narkotika, kao i da je često maltretirao roditelje. - Njegovi roditelji su se u Beograd doselili iz Ćuprije pre nekoliko decenija. Vladimir je tada bio dete. Majka mu je bila arhitekta, a otac učitelj - objašnjava jedna komšinica. Ona navodi da su Miloševićevi roditelji bili okupirani karijerom i da su verovatno manje vodili računa o njemu. - Još kao momak uhvatio se lošeg društva i tako su krenuli njegovi problemi. Koliko znam, nikad se nije ženio, imao je tu i tamo poneku vezu. Prema nam komšijama uvek je bio kulturan. Mislim da je završio likovnu školu ili nešto tome slično - kaže komšinica, dodajući da joj je žao što se Vladimir ubio. Sukob s roditeljima Prema njenim rečima, iako je Vladimir bio ljubazan s komšijama, kad je počeo da se drogira, bio je loš za svoje roditelje. - Verovatno pod uticajem droge, nekoliko puta je fizički nasrnuo oca i majku u vreme kad su već bili stari i bolesni. Dolazila je i policija. Majka mu je preminula pre tri godine, a otac godinu dana kasnije. Vladimir je odmah prodao stan i ne znam šta je uradio s tim novcem. Možda je sve potrošio ili dao nekome i ostao bez krova nad glavom - sumnja naša sagovornica. Vlasnik poslastičarnice Bratislav Petković juče nije želeo da komentariše ovaj tragični događaj. (J. R.)

Nema rodbinu VLADIMIR BIO SIN JEDINAC Kako nezvanično saznajemo, Vladimir Milošević nije imao bližih srodnika. Komšije s kojima smo razgovarali kažu da je bio jedinac i da nije imao rodbinu sa očeve strane. - Mislim da je imao tetku u Ćupriji, ali ko zna šta je sad s njom i da li ima naslednike - rekao nam je jedan od komšija.