Foto: Damir Dervišagić

Žurka

ŽIVOT POČINJE U 40: Žena Ace Lukasa proslavila rođendan

Vuksanovićeva se sa suprugom, ćerkom i prijateljima u jednoj beogradskoj kafani do jutra provodila uz tamburaše

Stars
> 00:00h

Sonja Vuksanović, supruga Ace Lukasa, proslavila je 40. rođendan s porodicom i prijateljima u jednoj beogradskoj kafani.

Lepa na majku... Sofija Šašić

Tek što se vratila iz Dubaija, kreatorka je svojim najbližima priredila nezaboravne trenutke uz večeru i tamburaše. Folker je preuzeo ulogu domaćina, pa je dočekivao goste, trudio se da nikome ništa ne zafali i da svi budu zadovoljni i lepo usluženi.

Aco Pejović s Lukasom

Muž joj pevao na uvce

Sofija, Sonjina ćerka iz braka sa Željkom Šašićem, sve vreme je bila uz mamu i sjajno se provodila. Kad se atmosfera zahuktala, mnogi su zapevali uz tamburaše, pa je i Lukas svojoj dragoj otpevao nekoliko njoj omiljenih pesama.
Slavljenica s Dajanom Jakšić

Sonja je bila veoma vesela. - Život počinje u četrdesetoj - rekle su joj prijateljice, koje su sa slavljenicom nosile naočare u obliku broja 40. Među zvanicama su bili Žika Jakšić sa suprugom Dajanom i Aco Pejović sa suprugom Biljanom, kao i Marina Visković, koja je Sonji poručila:

Ogroman buket za prijateljicu... Žika i Dajana Jakšić

Poklon je tajna

- Srećan rođendan, da zauvek ostaneš lepa, srećna i nasmejana! Vlasnik brojnih hitova nije želeo da otkriva šta je supruzi kupio za rođendan, ali istakao je da je to svakako poklon vredan pažnje.

Sonja sa Marinom Visković

- Kupio sam joj nešto što joj se svidelo, ali ne bih otkrivao o čemu se radi da to neki ne bi pogrešno protumačili. Bitno je da se njoj dopada. Kao i prethodnih godina, tako i ove obeležavano Sonjin rođendan jer volimo da okupimo drage ljude i družimo se s njima - rekao je Lukas za Kurir.