Foto: Printskrin

Ispovest

HIT NA TVITERU DEVOJKA OTIŠLA NA PRVI SASTANAK: Kazanče se zaglavilo, a ja napravila nered

Devojka koja se potpisuje na Tviteru pod pseudonimom Misunderstood worm objavila je više do 20 statusa u kojima je opisala neprijatnu situaciju koja joj se dogodila na prvom sastanku.

Žena
> 00:00h

"Imam priču koju moram da podelim, o mom gov...tu je. Juče sam bila na sastanku. Momak me je pitao da odemo zajedno da marketa i sve je bilo super. Posle smo otišli do njega. Ja sam samouverena, mirna žena, pa sam se osetila dovljno komforno da izvršim veliku nuždu kod njega. To je bila greška. Kazanče se zaglavilo. Naravno, kao mirna i samouverena žena, počela sam da paničim. Povukla sam vodu milion puta, što me još više uznemirilo. Provela sam i previše vremena tamo. I onda me je nešto obuzelo i dobila sam ideju. Uzela sam toalet papir i sklonila jedno go...ce iz šolje. Kada sam sam ga izvukla shvatila sam da više nemam plan. Šta sad da radim? Ne mogu ga je..no ostaviti ovde. Tada je krenula prava panika. Bila sam i predugo tamo, pa sam napravila sledeću užasnu odluku. Uradila sam ono što se jedino moglo uraditi. Zavila sam ga u više slojeva toalet papira i stavila sam ga u torbu. Dobro, i šta sad? Sedimo nas dvoje na kauču i ljubimo se i ja samo mislim da parče go..eta je u mojoj torbi. On mi kaže: "Kupila si me, kad si mi se nasmejala, ja odgovaram: "To je tako slatko", a u mojoj glavi: "Imam go..o u torbi".

Onda sam poslala poruku sestri za savet. Posle nekoliko sati on je otišao u toalet i kazanče je radilo. Pomislila sam da ga je popravio. Možda i nije, ali moram da pokušam još jednom. Ponela sam torbu sa sobom u kupatilo i povukla sam vodu. Molila sam se da će sve ići po planu. Hvala Bogu, upalilo je. Kaka je otišla. Bila sam slobodna. Sve će biti kako treba. Preživela sam, ja sam borac. To je moja priča. Dečko je pričao da sam najdivnija žena koju je upoznao, a ne zna da dva metra od njega je kaka u mojoj torbi. Moj savet je da ne pijete kafu pre sastanka, bolje da ste i pospani nego sa go..etom u torbi”.