Foto: Printskrin/Instagram

Ženske muke

(FOTO) NIJE LAKO NOSITI VELIKE GRUDI: Ova lepotica preživljava pakao zbog svog poprsja

Sofija Vergara poznata je po velikim grudima koje joj zadaju puno problema, a ona nije jedina koja ima muke sa bujnim poprsjem. Iste muke muči još jedna lepotica koja je javno progovorila kako izgleda život sa velikim grudima.

Pop kultura
> 10:54h

Sofija Vergara nedavno je izjavila kako se dešavalo da joj grudi krvare i da joj ni malo nije lako da se izbori sa svojim grudima, baš kao i Lindzi Pelas.

Ona je navela nekoliko razloga zašto velike grudi nisu praktične.

Saginjanje i podizanje stvari sa poda predstavljaju joj veliki problem, a zakopčavanje košulje prava je muka jer uvek postoji opasnost da se raskopča u nezgodnijem trenutku.

Posebno joj smeta to što bez obzira na odevnu kombinaciju, zbog velikih grudi uvek izgleda kao porno zvezda, a nervira je i to što dok vežba u teretani muškarci uglavnom gledaju u njen dekolte. Takođe, veliki problem predstavlja pronalažanje odgovarajućeg grdunjaka. Mnogi misle da Lindzi ima silikonske grudi, što je nekoliko puta demantovala. Ova lepotica se je model, a po njenim fotkama nikada ne bismo rekli da joj grudi predstavljaju problem.