Foto: Printskrin/Instagram

Progovorila

(VIDEO) ANASTASIJA SE OGLASILA POVODOM RASKIDA SA KOSTADINOM: Cecina ćerka stavila tačku na priče

Anastasija Ražnatović nedeljama unazad ne objavljuje fotografije sa dečkom Kostadinom Terzićem na društvenu mrežu Instagram što je do nedavno često činila.

Stars
> 00:08h

Pojedini pratioci su se zabrinuli da je Cecina ćerka raskinula sa svojim dečkom, što su je nekoliko puta i pitali putem komentara ispod slika. Kako bi stavila tačku na nagađanja, Ražnatovićeva je objavila video snimak kojim je sve objasnila.

"Slike zaista nisu merilo ljubavi i pokazatelj koliko se dvoje vole ili ne vole. Kostadin i ja smo već dve godine zajedno, iako nas retko viđate na slikama, ovo je razlog iza toga. Zajedno smo, lepo nam je i nismo raskinuli zato što ne stavljamo zajedničke slike na društvene mreze. Ovo se tiče onih koje zanima i koji mi uporno šalju poruke zapitkivajući me jedno te isto pitanje. Inače ne kačim romane i duge tekstove, ali ovaj put pravim izuzetak da stavim tačku na glasine i na pitanja tog tipa. Hvala na razumevanju", napisala je Anastasija u opisu videa koji objavila na svom Insatgramu, a u kojem se nalazi njen partner.

Pratici su joj poželeli sve najbolje i poručili da ne obraća pažnju na komentare drugih, već da uživa u vezi sa dečkom.