Foto: Printskrin FB

NENAD PAVLOVIĆ, MOMAK KOJI JE PROBUDIO SRBIJU

DEČKO KOJI SE OBRATIO DRŽAVNOM VRHU : Primio sam prvu terapiju, život mi se preokrenuo iz korena!

Nenad Pavlović (16) iz beogradskog Bloka 45, čiji je video "Poruka državnom vrhu" toliko je uzburkao javnost da je reagovao i premijer Srbije Aleksandar Vučić, dobio je prvu terapiju.

Društvo
> 22:36h

Naime, Nenad je u potresnom klipu objasnio da boluje od izuzetno retke bolesti krvi - paroksizmalne noćne hemoglobinurije (PH), ali da za njegovo lečenje država - nema novca.

Posle njegovog statusa digla se na noge čitava Srbija a danas nas je obavestio o lepim vestima, kako kaže, preokrenut mu je živvot iz korena i dobio je prvu terapiju.

"Pozdrav svima, danas, vrlo bitan datum u mom životu, primio sam svoju prvu terapiju. Hteo bih da se zahvalim svima koji su mi pomogli. Preokrenut mi je život iz korena i sve mi je krenulo. Poruka svima koji imaju nekakav problem, da veruju u sebe jer ukoliko dovoljno želite, snovi će postati java", napisao je Nenad na svom Fejsbuk profilu.

Da je presrećan zbog terapije koju je primio pokazuje i njegova fotografija boce za infuziju sa njegovim imenom koju je slikao i objavio na Fejsbuku uz opis: "Suvenir".