Foto: Printskrin

Haos na Farmi

(VIDEO) VRIŠTE, VUKU SE, VREĐAJU: Žestoka svađa Cece i Jelene!

Ljute protivnice Ceca Jovanović i Jelena Golubović ponovo su se sukobile. Uzrok njihove najnovije svađe bile su slamarice.

Stars
> 01:16h

Prva noć troje novih farmera nije mogla da protekne u miru i prijatnoj atmosferi, jer su stari ukućani nastavili sa svojim žestokim obračunima.

Naime, kako se broj stanovnika na imanju povećao, nastala je gužva u spavaćoj sobi. Novi farmeri su se postarali da pronađu svoja mesta za spavanje, a stari su pokušali da zadrže svoja dosadašnje pozicije. Tu je i došlo do problema. Jelena Golubović je želela da premesti slamaricu svoje ljute suparnice Cece Jovanović i sebi obezbedi mesto. Kada je modelsica videla šta rediteljka radi, poludela je i došlo je do žestokog okršaja.

"Nećeš mi pomerati slamaricu", vikala je Ceca, dok ju je Golubovićeva držala za nogu i nije joj dala da se pomeri.

Njih dve su se komešale i samo je malo falilo da ova njihova svađa preraste u fizički obračun. Na sreću, do toga nije došlo zahvaljujući ostalim farmerima koji su se našli u blizini i pokušali da smire situaciju.

Pale su međusobne optužbe – jedna drugu su optuživale za premeštanje slamarica, dok je pravdu pokušala da istera Zorica Marković Keva. Međutim, nije joj baš pošlo za rukom jer su modelsica i rediteljka nastavile da se inate. Obe su legle na krevet i nijedna nije htela da ustane dok to prvo ne uradi ona druga.