Pevačica se već skinula u bikini

VRELA I ZAVODLJIVA: I Jelena Kostov guzu za trku ima!

Jelena nedavno boravila u Dubaiju, a odmor je iskoristila da snimi fotke, na kojima je seksepilnija nego ikad

Stars
> 00:54h

Jelena Kostov, što je starija, sve je bolja riba! Pevačica je nedavno deset dana boravila u Dubaiju bez svog verenika Miljana, a odmor u Emiratima iskoristila je i da uradi fotke, na kojima je istakla svoju pozadinu.

Zvezda „Granda“ i povremeni član žirija šoua „Neki novi klinci“ u Dubaiju je bila s najboljom prijateljicom, s kojom je po ceo dan leškarila na plažama, a uveče su obilazile klubove i ludo se provodile. U Dubaiju je ranije snimila i jedan spot i tu se odavno oseća kao domaća jer ga posećuje skoro svake godine. Folkerka je iskoristila ovu egzotičnu destinaciju da uradi nove promo-fotke, na kojima u bikiniju izgleda seksepilnije nego ikad.

Jelena izuzetno vodi računa o svom telu, ali ovoga puta njena guza je izbila u prvi plan. Ona spremno dočekuje leto. Sudeći prema novim fotografijama, Milica Todorović, koja važi za pevačicu s najboljom guzom, dobila je konkurenciju. Kostovka bi bez problema mogla da stane pored nje, a ako bi se takmičile, rezultat bi verovatno bio izjednačen. - Divno sam se provela u Dubaiju. Taj grad dobro poznajem jer sam ga posetila nekoliko puta. Tamo sam stekla i prijateljice, s kojima sam se videla. Bilo je fenomenalno i sigurno ću bar još jednom obići Dubai ove godine. A što se tiče mog izgleda, drago mi je što dobijam komplimente - rekla je pevačica za Kurir. (M. D.)