Foto: Saša Pavlić

Goleada u Humskoj

(VIDEO) JEDAN JE SALE KAPITEN: Pogledajte kako je Ilić režirao preokret Partizana

Fudbaleri Partizana su posle preokreta stigli do pobede 3:2 protiv Radnika u 28. kolu Superlige Srbije.

Fudbal
> 10:32h

Radnik je na poluvremenu vodio 2:0, ali su crno-beli stigli do 3:2. Partizan je do preokreta vodio kapiten Saša Ilić uz pomoć najmlađeg strelca u istoriji crno-belih Dušana Vlahovića i Nemanje Mihajlovića.

Saša Ilić je rekao je da je dobro što je tim uspeo da napravi preokret protiv Radnika i pobedi, ali da ekipi kao što je njegova ne sme da se dešava prvo poluvreme kakvo je bilo danas. "Dobra stvar je što smo posle 0:2 uspeli da nadoknadimo rezultat i pobedimo, ali je problem što smo u prvom poluvremenu primili dva gola posle naših kornera. Radnik je uz to stvorio još dve dobre kontre. Takve stvari ekipi kao što je Partizan ne bi smele da se dešavaju", rekao je Ilić.

On je, kao najstariji igrač u timu, postigao dva gola, a strelac je bio i 16-godišnji Dušan Vlahović, najmladji igrač tima, koji je danas postao i najmladji strelac u istoriji klub.

"Posebno mi je drago zbog Ducija, jer je do sada odigrao tri-četiri utakmice i nije uspeo da postigne gol. Ovo će mu mnogo značiti na psihološkom planu", rekao je Ilić.

Igrači Partizana su posle prvog poluvremena išli do južne tribine i tamo su pričali sa navijačima.

"Ništa nam posebno nisu rekli, samo da treba da budemo bolji", rekao je Ilić.