Foto: Profimedia

ZA MANJE OD 3 MESECA

(FOTO) Još jedna tragedija u domu lepe Iman: Nakon supruga Dejvida Bouvija, izgubila i majku

Slomljena sam zbog smrti svoje majke Marian. Molim vas da poštujete privatnost moje porodice tokom ovih teških dana", napisala je lepa Iman uz fotografiju

Pop kultura
> 00:00h

Supruga pokojnog pevača Dejvida Bouvija potvrdila je vest o smrti svoje majke Marian. Za menje od tri meseca, Iman je izgubila i muža, i majku. Lepa Iman odala je počast svojoj voljenoj majci putem Tvitera i Instagrama objavivši njhovu porodičnu fotografiju na koj se osim nje i gospođe Marian, nalaze i njen otac i preminuli Dejvid Bouvi. "Slomljena sam zbog smrti svoje majke Marian. Molim vas da poštujete privatnost moje porodice tokom ovih teških dana", napisala je ona.

Iman je u septembru 2015. godine otkrila javnosti kako je njena majka Marian, ginekolog u penziji, prodala sav svoj nakit kako bi je školovala u najboljoj školi u Somaliji, prenosi independent.co.uk. Najbolji savet koji je ikada dobila od svojih roditelja jeste da veruje u sebe i svoje sposobnosti. Podsetimo, Bouvi je preminuo od kancera, 10. januara 2016, u svojoj 69. godini. Bili su 24 godine u braku, i imaju zajedničku ćerku Aleksandriju. Pročitajte još na portalu Stil: Oglasila se prvi put nakon smrti muža: Potrešće vas tiha borba Milene Dravić! Ovo su jedini ljudi na planeti koji nikad nisu bolovali od raka: Ovo je njihova tajna! Prelomni trenutak: Zbog ovoga je Mala nevesta digla ruku na sebe?! Koliko je stara vaša kosa: Ovako treba da se menja i izgleda s godinama! (FOTO) Kod Srba je psovka lek: Evo šta iz čiste dragosti najčešće psujemo!