Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Putevi prohodni, ali pojačan intenzitet saobraćaja

Prohodnost na državnim putevima I i II prioriteta je dobra, nema zastoja i prekida, ali se vozači upozoravaju da pokažu više strljenja i tolerancije zbog pojačanog saobraćaja, koji je karekterističan za početak radne nedelje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Društvo
> 00:00h

Na deonicama gde su izmene u saobraćaju zbog radova treba voziti sporije i opreznije uz poštovanje svih saobraćajnih propisa, a brzinu prilagoditi uslovima na putu.

Od danas do 6. aprila planirani su radovi na popravci oštećenog kolovoza na delu državnog puta I/B reda broj 22, deonica Beograd-Lazarevac, u zoni naselja Stepojevac.

AMS S podseća da su i danas u vremenu od 08.00 do 18.00 časova predviđeni radovi na obilaznici oko Beograda na državnom putu IA reda broj jedan na Ostružničkom mostu u smeru ka Dobanovcima.

Zbog veće količine odrona zemlje i kamena zatvoren je državni put IIA reda broj 180 Čačak-Zeoke-Guča, a alternativni put je Čačak- Grab - Rogača Guča.

Zbog ulegnuća kolovoza zatvoren je put IIA reda broj 212 Brzeće-Kuršumlija u blizini mesta Blaževo kod sela Iričići.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 min, dodaje AMS S.