Foto: Facebook Printscreen

Kralj alkohola

(FOTO) OD ZVEZDE DO KLOŠARA: Izlečio se od alkoholizma i ovako danas izgleda

Glumac Džonatan Ris Majers proslavio se ulogama u filmovima “Shelter“, “Nemoguća misija 3“, “Igraj kao Bekam“ i ulogama na televiziji, kao što su serije “Tjudori“, “Drakula“ i “Vikinzi“. U toku karijere imao je više uspona i padova.

Pop kultura
> 00:00h

Prošle godine naslovne strane tabloida širom sveta punile su fotografije Majersa koji je imao ozbiljnih problema sa alkoholom. Mediji su ga okarakterisali kao “klošara i beskućnika“. Glumac se više od deset godina borio sa porokom, ali problem je izmakao kontroli što je postalo veoma vidljivo prošle godine.

Ipak situacija se popravila. Džonatan se pojavio u Kanu zajedno sa svojim kolegama povodom filma “Roots“. Iako je glumac vidno smršao, izgleda mnogo bolje i zdravije nego ranije. Glumac se zahvalio za zbrinutost i savete koje mu je publika davala.

Ekipa filma

“Moja verenica i ja smo vam zahvalni na podršci u ovom teškom trenutku. Izvinjavam se zbog ružnih fotografija i izgleda u javnosti. Napravio sam grešku i stidim se, ali nadam se da ću ozdraviti i živeti zdravo“, napisao je na Instagramu prošle godine.

Premijera

(Bulevar B92)