Foto: Youtube Printscreen

Kao da je izašao iz Igre prestola

(VIDEO) ČOVEK ZMAJ: Nije bilo dovoljno što je promenio pol, sad je postao mitska životinja

Bivši bankar Ričard Hernandez, sada transrodna osoba pod pseudonimom Tiamat, hirurški je uklonio uši kako bi ličio na reptila.

Zanimljivosti
> 04:54h

Rastući u Teksasu (SAD), Ričard Hernandez uvek se osećao kao žena zarobljena u telu muškarca. Nekoliko decenija kasnije Ričard (55), koji se danas naziva Tiamat oseća se više kao "ono", nego "on" ili "ona". On je reptil zarobljen u ljudskom telu.

Neprepoznatljiv. Ričard pre promena (Foto: Youtube printscreen)

Tiamat živi u Nju Meksiku i skoro se podvrgla zahvatu poznatom kao "dupli Van Gog" kojim su joj uklonjene uši. Inspirisana likom Voldemora iz "Hari Poter" serijala Dž.K. Roulingove, Tiamat je drastično promenila i oblik svog nosa. Prekrila je svoje telo tetovažama krljušti, stavila implante na čelo i obojila beonjače zelenom bojom.

Pre i posle operacije nosa (Foto: Youtube printscreen)

"Pretvaram se u ono što zovem svojim pravim oblikom - mitskog zmaja.", objašnjava Tiamat.

Tokom proteklih godina Tiamat je potrošila vrtoglavih 45.000 dolara na plastične operacije, a planira ih još u budućnosti. U dvanaest navrata je išla pod nož, a tek sad se oseća zadovoljno u svojoj koži.

Na tetoviranju (Foto: Youtube printscreen)

"Ono što volim u estetskim promenama jeste izgled, seksualnog uzbuđenje, šok koji izaziva, ali najviše od svega lično zadovoljstvo i duhovni značaj. Preporođena sam, dobila sam drugu šansu da stvarno živim. Dostići savršenstvo je magičan osećaj.", rekla je Tiamat.

(The Daily Telegraph)