Foto: Fonet

Španac priznao

NADAL O NOLETOVOJ DOMINACIJI: Đoković ima smrtonosnu kombinaciju koja ga čini nezaustavljivim

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da najbolji reket sveta Srbin Novak Đoković ima smrtonosnu kombinaciju koja ga čini nezaustavljivim.

Tenis
> 12:20h

Nadal smatra je Đokovića u ovom trenutku nemoguće zaustaviti. Srbin je ubedljivo prvi na ATP listi, a nedavno je trijumfom u Majamiju stigao do 28. Mastersa u karijeri. "Postoji ogromna razlika između njega i ostalih tenisera. Đokovića je nemoguće zaustaviti i sve što vam preostaje je da mu čestitate. Kada ste veoma dobri i ništa ne može da vas zaustavi, kao što su povrede, onda je to smrtonosna kombinacija", rekao je španski teniser.

Najbolji tenisera sveta su trenutno u Monte Karlu gde se spremaju za prvi Masters sezone na šljaci. Na ovom turniru će učestvovati Đoković, Nadal, Rodžer Federer... Nadal je u karijeri osvojio 67 titula, a od toga 47 na šljaci. "U Majamiju sam morao da se povučem sa turnira zbog narušenog zdravlja, ali verujem da je to bila samo privremena slabost. PSvaki turnir je nova prilika za dokazivanje, a meni se u ovom trenutku sviđa i kako se osećam i kako treniram. Nadam se da ću za par dana biti potpuno spreman", rekao je Nadal.