Foto: Printksrin

Otkrila sve

ZORICA DUKIĆ PRETI: Zagorčaću mu život, evo šta se stvarno desilo u Parovima!

Zbog prozivki na račun produkcije, Zorica Dukić je diskvalifikovana iz rijalitija "Parovi". Ona tvrdi da više nije želela da trpi nepravdu.

Stars
> 00:00h

"Za mene je nastao problem onog trenutka kada sam počela da pominjem da je Vladimir Tomović više puta udario Željka Stojanovića. Vladimir je mene provocirao i pljuvao na svaki mogući način, a kada sam ja uzvratila, on je pokušao da me udari. Najviše me je uvredilo što mi je voditeljka Bojana Ristivojević rekla da lažem i da Vladimir nije pokušao da me udari. Da tada nije intervenisao Nenad (Marinković Gastoz) on bi me udario i niko me ne može ubediti u suprotno", rekla je Zorica.

Zorica se sa mnogima nije pozdravila kada je napuštala vilu „Parova“. Ona tvrdi da nije htela da se pozdravi sa onima koji su je vređali i ogovarali. Među prvima sa kojima se čula u spoljnom svetu je pomenuti Željko.

"Svedočiću na sudu šta je Vladimir Željku uradio. Vladimir je jedina osoba kojoj neću oprostiti teške reči i ono sve što mi je radio dok sam bila u vili. Zagorčaću mu život", rekla je Zorica i dodala da Tomović s razlogom strahuje za svoju sudbinu jer bi na uslovnoj slobodi i plaši se da će nakon rijalitija završiti u zatvoru.

Ona je za kraj rekla da je ponosna na Gastoza i da ih je cela situacija dodatno zbližila.

"Nenad i ja smo nakon svega postali još jači. Mnogi su pokušali da nas posvađaju i da naruše naše odnose, ali nisu u tome uspeli. Izgradili smo veliko poverenje jedno drugom smo velika podrška."