Foto: Prva TV

Žiri oduševljen

(VIDEO) KAJMAKOSKI ZAPALIO SCENU, ALI STVARNO: Imitacija Ramštajna prevazišla sva očekivanja

Danijel Kajmakoski još jednom je dokazao svoje pevačko i glumačko umeće.

Stars
> 00:00h

On je kao zadatak dobio grupu Ramštajn i pesmu "Benzin".

Karakteristično za ovaj bend je pirotehnika, a produkcija je u potpunosti prenela na scenu TLZP-a njihov vatreni nastup tokom kojeg pevač pali kaskadera.

Koliko je performans bio dobar dovoljno govori činjenica da su žiri i publika ustali i aplaudirali Danijelu.

Brena: “Ja sam postala fan i Danijela i Ramštajna, znači idem na koncert. Ovo su jako teške glumačke uloge, ovo je šok za mene i želim da pohvalim Danijela i celu produkciju, koreografiju i paljenje, meni su trepavice spalili. Malo je reći da je on bio vanserijski i sjajan!

Ivan: Strašno dobar nastup, inače bi imali i pečenu prasetinu da si nas upalio. Tvoj nastup je bio izuzetan, jedan od najboljih ove sezone!

Ana: Ja sam u šoku! Najboji nastup tvoj do sada i najbolja gluma. Malo sam se uplašila i neka ti svaka imitacija sledeća bude sa ovakvom energijom.

Brena: Toliko je dobro odglumio ceo nastup, toiko je bio impresivan da sam rekla - ovaj će nas spaliti i jesi nas spalio kompletnim performansom. More then perfect.

Vlado: Apsoutno svi komplimenti za nastup, pirotehniku, mislim da je produkcija nadmašila sebe i mislim da znam kome moram da dam 12 poena.