STRAŠNO: Majka devojčice optužuje

MAJKA DEVOJČICE OPTUŽUJE TRENERICU MLADOSTI IZ INĐIJE: Pesnicama je nasrnula na moje dete!

Vođa odbojkaškog kluba Mladost diskriminiše moju ćerku, a kad joj se požalila na konflikt s drugim detetom, ona ju je ispsovala i napala šakama, tvrdi Jelena Stanić iz Inđije

Društvo
> 00:00h

INĐIJA - Gorica Gledović, trener ženskog odbojkaškog kluba Mladost iz Inđije, tukla je moju ćerku u subotu nakon prijateljske utakmice, tvrdi Jelena Stanić (33), majka devojčice M. S. (11), koja naglašava da Gledovićeva već duže vreme diskriminiše pojedinu decu, a da je sve kulminiralo kad je i njeno dete prošlo torturu. - Na prvoj utakmici moja ćerka gotovo da nije ni igrala jer je trener Gorica Gledović diskriminiše, ali je ipak ostala na sledećoj, da drži tablu s rezultatima. Međutim, njoj je prišao neki dečak, koji ju je grdio i s kojim se posvađala. Nakon tog incidenta moja ćerka je pozvala trenera kako bi joj se požalila i popričala o neprijatnoj situaciji, ali je usledio šok. Gledovićeva joj je opsovala majku, krenula je da urla na nju, potom je pesnicama počela da udara tablu koju je moja ćerka držala - tako joj je povredila koleno i njoj su sad istegnuti ligamenti - priča za Kurir Stanićeva, koja je protiv Gledovićeve podnela prijavu policiji.

Dokaz napada... Izveštaj lekara specijaliste

Ona takođe navodi da se maltretiranje devojčice M. S. nije na tome završilo, jer ju je trener pozvala posle incidenta telefonom, i kako kaže Stanićeva, izvređala je ne birajući reči. - Vidno uplašena i uplakana, pozvala me je i ispričala mi šta se dogodilo. Rekla mi je: „Mama, kad je ona stala ispred mene i počela da udara po toj tabli, njoj su sve žile iskočile, zacrvenela se, uopšte nije delovala normalno, jako sam se uplašila.“ Nije mogla da zaustavi suze, jedva sam uspela dete da smirim - kaže naša sagovornica, koja najavljuje i žalbu opštinskom sportskom savezu. - Takva osoba ne zaslužuje da radi s decom. Danas je to bilo moje dete, a sutra će neko drugo. Ona, pre svega, treba da bude pedagog, a ne da sprovodi silu i surovo kažnjava decu - ogorčena je Stanićeva.

Trener sve negira GLEDOVIĆEVA: LAŽU, NISAM NIKOG UDARILA! Gorica Gledović, trener ženskog odbojkaškog kluba Mladost, demantovala je za Kurir navode Jelene Stanić. - Radim sa stotinu dece, jesam stroga i umem da podviknem, ali nikad za ove četiri godine, koliko sam trener, nikog nisam udarila, to je laž. Ne želim da dozvolim da neko kalja moju karijeru zato što želi da dobije na popularnosti. Ja sam već imala razgovor s dotičnom gospođom i zahtevala sam od nje da ispiše dete zato što ona ne može da funkcioniše u grupi. Njeno dete stalno pravi probleme s drugom decom - pravda se Gledovićeva, koja je dodala da će ovo dobiti epilog na sudu.